reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam, ktoś umie odpowiedzieć na moje pytanie?

reklama
No chyba ze zaszła przed spaniem z Tobą , bo napewno pęcherzyk ciążowy po 6 dniach by się nie pojawił
A jak GS 0.82 cm to który tydzień ciąży od zapłodnienia mógł być? Ja jej powiem jak się spotkam żeby nie zrobiła ze mnie głupiego. Niech wie ze głupi nie jestem.

Stary, toć laska cię robi w wała równo 😂 wez poczytaj pierwsza z brzegu stronkę o zapłodnieniu , w 6 dni to jeszcze nic nie ma 😂😂😂
Wykorzystywała fakt ze wszystko dla niej robiłem jeszcze przed napisaniem posta wierzyłem jej w 100% przekonywała mnie, ze mnie kocha ze będziemy miec dziecko, ja się nie znam na tych sprawach kobiecych.

A jak GS 0.82 cm to który tydzień ciąży od zapłodnienia mógł być? Ja jej powiem jak się spotkam żeby nie zrobiła ze mnie głupiego. Niech wie ze głupi nie jestem.
Poczytaj to co ci konkretnie napisałam na 4stronie ile dni potrzeba do czego.
Masz opis czarno na bialym.

a wielkość pęcherzyka wskazuje na 4/5 tydzień.
+/- od 1.00cm zaczyna się 5tydzień.

Wykorzystywała fakt ze wszystko dla niej robiłem jeszcze przed napisaniem posta wierzyłem jej w 100% przekonywała mnie, ze mnie kocha ze będziemy miec dziecko, ja się nie znam na tych sprawach kobiecych.

Rozumiem, możesz czuć się zły i rozczarowany ale serio...trzymaj się od laski z daleka bo puściła się z innym a Ciebie chce wrobić. I tyle w temacie. Trzymaj się!! I nie daj się !!☺️👍

Szczerze ?
Będąc na tym etapie w którym jest, czyli niemal 5tydzień, to kochając się z tobą ( moim zdaniem... ) ona doskonale wiedziała że już się coś święci i że może w tej ciąży być.
Przykro mi ale takie są fakty.

Szczerze ?
Będąc na tym etapie w którym jest, czyli niemal 5tydzień, to kochając się z tobą ( moim zdaniem... ) ona doskonale wiedziała że już się coś święci i że może w tej ciąży być.
Przykro mi ale takie są fakty.
Dokładnie to samo sobie pomyślałam, że ona już o ciąży mogła wiedzieć i tylko dlatego przespala się z facetem by móc mu później wkręcić bajeczkę... Niestety.

reklama
Do góry