reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam, ktoś umie odpowiedzieć na moje pytanie?

reklama
Dorzucę swoje trzy grosze. Taki pęcherzyk jak na zdjęciu miałam w 4 tygodniu ciąży. To ten właśnie czas lekarze określają wczesnym etapem ciąży. 6 dni po stosunku jeszcze o żadnej ciąży nie ma co mówić, bo jej po prostu jeszcze wtedy nie ma (ten proces to nie jest 5 minut tylko dni). Nie ma opcji, żeby to było Twoje dziecko. Jest duża szansa, że dziewczyna wiedziała że jest w ciąży podczas waszego zbliżenia.

Dorzucę swoje trzy grosze. Taki pęcherzyk jak na zdjęciu miałam w 4 tygodniu ciąży. To ten właśnie czas lekarze określają wczesnym etapem ciąży. 6 dni po stosunku jeszcze o żadnej ciąży nie ma co mówić, bo jej po prostu jeszcze wtedy nie ma (ten proces to nie jest 5 minut tylko dni). Nie ma opcji, żeby to było Twoje dziecko. Jest duża szansa, że dziewczyna wiedziała że jest w ciąży podczas waszego zbliżenia.
To jak na zdjęciu pęcherzyk GS 0.82 cm to jak 4 tygodnie ciąży to czyli 2 tygodnie musiała spać z kimś bo nierozumiem. Zna ktoś średnice pęcherzyka? Bo internet cały przeszukałem.

I od kiedy pojawia się pęcherzyk ciążowy po stosunku od kiedy zaczyna rosnąć czy się pojawiać na usg.

W poprzedniej ciąży, którą straciłam pęcherzyk ciążowy miał 0,65cm w 5tc 2 dniu . I był to wymiar odpowiadający tygodniowi ciąży

reklama
Do góry