Passtelova
Fanka BB :)
Hm, był tu już temat, gdzie chłopak zastanawiał się, czy jest możliwe, aby jego dziewczyna 6 dni po stosunku miała pęcherzyk...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn wszystko Ok, serce, dziecko jest teraz na tym etapie tylko z ciekawości jak pierwsze tygodnie ciąży były czemu taka młodsza ciąża byla niż z ostatniej miesiączki. Tym bardziej ze stosunek był 2-3 listopad z finałem w środku, a tego 28 listopada to już okres mi się spóźniał i 6 dni po stosunku z tego 28 listopada już był pęcherzyk ciążowy u ginekologa , wiec nie mogłam zajść tego 28 listopada tylko wcześniej, z ciekawości myślałam ze ktoś mi wytłumaczy czemu ciąża młodsza niż od stosunku z 2-3 listopada. To tego 4 grudnia co byłam na 1 usg powinno być widać zarodek a był sam pęcherzyk. To mnie dziwiło chciałam na przyszłość wiedzieć czemu może tak być.Być może plemniki przetrwały te 5 dni, potem do zagnieżdżenia doszło późno po 12 dniach... Trudno powiedzieć. Ale trzymam kciuki, że pojawi się zarodek i echo
Ma pani ten temat żebym mogla przeczytać? I czy możliwe faktycznie jest ze po 6 dniach pęcherzyk ciążowy widoczny na usg ?Hm, był tu już temat, gdzie chłopak zastanawiał się, czy jest możliwe, aby jego dziewczyna 6 dni po stosunku miała pęcherzyk...
Nie możliwe, laska wrabia chlopaka w nie jego dziecko, czasem zdarza sie różnica między om a usg ,ważne że u ciebie jest serduszko ,I ciąża rozwija się prawidlowoMa pani ten temat żebym mogla przeczytać? I czy możliwe faktycznie jest ze po 6 dniach pęcherzyk ciążowy widoczny na usg ?
Ja miałam 2tygodnie różnicy i też nawet nie wiedziałam kiedy zaszłam w ciążę a serduszko bilo już w 6tyg też musiała mi się owulacja przesunąć...nie ma co gdybać ciąża musi być z początku listopada jak później okresu nie było pod koniec listopada...tu nikt nie jest wróżbita żeby wiedział kiedy i gdzieMa pani ten temat żebym mogla przeczytać? I czy możliwe faktycznie jest ze po 6 dniach pęcherzyk ciążowy widoczny na usg ?
Nie jest możliwe, by było to dziecko z 28.11. Nie ma ŻADNEJ szansy na to.Ma pani ten temat żebym mogla przeczytać? I czy możliwe faktycznie jest ze po 6 dniach pęcherzyk ciążowy widoczny na usg ?
Nie, zreszta mam narzeczonego i jednego faceta w lozku. tak myślałam ze musiała sie przesunąć, ale ze taka duża różnica i wlasnie ten ginekolog powiedział „mam super nowy sprzęt”, cholera wie czemu ze stosunku 2-3 listopad 4 grudnia był tylko pęcherzyk ciążowy, jak żadnych stosunków w połowie nie miałam, pewnie tak jak piszą dziewczyny owulacja sie przesunęła. Cykl kobiecy to zagadkaNie jest możliwe, by było to dziecko z 28.11. Nie ma ŻADNEJ szansy na to.
Dziecko musi być ze stosunku z 2.11. Jedyne wytłumaczenie jest takie, że była owulacja kilka dni później i plemniki przetrwały oraz że późno doszło do zagnieżdżenia.
Co więcej lekarz pewnie nie miał super sprzętu, tylko słaby lub średni. Zarodek może już wtedy był, a on go po prostu nie widział. Ja byłam w tej ciąży w tym samym dniu w odstępie 5 godzin u dwóch różnych lekarzy. U jednego zarodek miał 0.5 cm bez serduszka, taka plamka, a u drugiego niecałe 5 godzin później miał 1.3 cm, serduszko i widziałam nawet zalążki nóżek, rączek. Lekarze mają różnej jakości sprzęt USG i sami też w różnym stopniu potrafią go obsługiwać.
Dziecko na 100 procent nie jest z seksu z 28.11, jeśli ma to dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie. A to oznacza, że na 100 procent jest z seksu z 2.11 i tyle, skoro żadnego innego nie było w międzyczasie.
Myślę, że przestań już się tym głowic, co to ma za znaczenie? Czy miałaś dwóch partnerów i stąd to dociekanie? Dziecko jest z 2.11, czas zacząć cieszyć się ciąża!
Bo pamietam ja wtedy jeszcze się spytałam, skoro stosunek był na początku listopada to czemu teraz nic nie widać tylko sam pęcherzyk ciążowy a ginekolog powiedział „ ciąża może być młodsza” i ze ma super nowy sprzęt.Nie, zreszta mam narzeczonego i jednego faceta w lozku. tak myślałam ze musiała sie przesunąć, ale ze taka duża różnica i wlasnie ten ginekolog powiedział „mam super nowy sprzęt”, cholera wie czemu ze stosunku 2-3 listopad 4 grudnia był tylko pęcherzyk ciążowy, jak żadnych stosunków w połowie nie miałam, pewnie tak jak piszą dziewczyny owulacja sie przesunęła. Cykl kobiecy to zagadka
Mogło jej właśnie o to chodzić, że się przesunęła owulacja plus było późno zagnieżdżenie i dlatego ciąża młodsza.Bo pamietam ja wtedy jeszcze się spytałam, skoro stosunek był na początku listopada to czemu teraz nic nie widać tylko sam pęcherzyk ciążowy a ginekolog powiedział „ ciąża może być młodsza” i ze ma super nowy sprzęt.