reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Każda osoba na tym forum napisze ci to samo : ciąża ze stosunku sprzed 6 dni jest nie realna, nie możliwa, nie i koniec kropka.Spałem z nią tylko 1 raz tak jak pisałem tutaj właśnie
W ciążę zaszła ze stosunku sprzed jakichś 2-3 tygodni. Jeśli miałeś z nią seks tylko ten 1 raz 6 dni temu to ona ewidentnie wysyła zdjęcia USG nie do tej osoby co trzeba albo chce ciebie wrobić.
Kaamilaaa
No wygląda na zwykły pęcherzyk, żadnych opisów po boku nie ma? Pamiętam ze swoich usg że z boku były zawsze różne skróty np to który to tydzień i dzień ciąży według ostatniej miesiączki.
Niestety słabo trafiłeś z tą dziewczyną, wygląda na to że próbuje cię wrobic...
Niestety słabo trafiłeś z tą dziewczyną, wygląda na to że próbuje cię wrobic...
D
dawidmatczyk81
Gość
Spotykała się z byłym mężem jeszcze z 5 tygodni temu, ale mówiła ze nic ich nie łączy. Sama się przyznała ze się widziała z nimKażda osoba na tym forum napisze ci to samo : ciąża ze stosunku sprzed 6 dni jest nie realna, nie możliwa, nie i koniec kropka.
W ciążę zaszła ze stosunku sprzed jakichś 2-3 tygodni. Jeśli miałeś z nią seks tylko ten 1 raz 6 dni temu to ona ewidentnie wysyła zdjęcia USG nie do tej osoby co trzeba albo chce ciebie wrobić.
D
dawidmatczyk81
Gość
Po czym pani to poznaje ?To jeśli spałeś 1 raz 6 dni temu, to nie jest Twoje....
To zdjęcie jest jakieś 14-21 dni od zapłodnienia.
Nie daj sobie kitu wciskać.
Madzia86G
to mogły być 5 tygodni a mogly być i 3 tygodnie.Spotykała się z byłym mężem jeszcze z 5 tygodni temu, ale mówiła ze nic ich nie łączy. Sama się przyznała ze się widziała z nim
To nie ty jesteś tatusiem .
D
dawidmatczyk81
Gość
Napewno nie ma takiej możliwości? Bo nie wiem na czym stoję, pęcherzyk można na usg najwcześniej dostrzec ile dni po stosunku? Ta dziewczyna jest pewna Ze to ja jestem ojcem. Już nie wiem co myśleć,to mogły być 5 tygodni a mogly być i 3 tygodnie.
To nie ty jesteś tatusiem .
Kaamilaaa
Widocznie nie do wszystkiego ci się przyznała.Spotykała się z byłym mężem jeszcze z 5 tygodni temu, ale mówiła ze nic ich nie łączy. Sama się przyznała ze się widziała z nim
MyszkaMiki30
Do zagnieżdżenia dochodzi od 6 dnia po owulacji do max 12. Na tak wczesnym etapie tylko badanie krwi bhcg może wskazać ciążę ( i to minimum 8 dni po owulacji), pęcherzyk jest widoczny dużo później. Nie ma możliwości, żeby przyjaciolka była w ciąży i był pęcherzyk z seksu sprzed 6 dni - natury i medycyny nie oszuka. Jeśli jest w ciąży to cie wrabia.Czy to możliwe ze test wykaże ciąże po 5 dniach od stosunku a po 6 dniach od stosunku widać pęcherzyk?
reklama
Madzia86G
A my ( babki w ciąży które są lub były w ciąży ) wiemy na 100% że to nie ty.Napewno nie ma takiej możliwości? Bo nie wiem na czym stoję, pęcherzyk można na usg najwcześniej dostrzec ile dni po stosunku? Ta dziewczyna jest pewna Ze to ja jestem ojcem. Już nie wiem co myśleć,
Stoisz na tym , że ty się nie znasz jako facet i ona ci może wmówić co chce.
A ty jedyne co możesz zrobić to powiedzieć jej otwarcie że poczytałeś, popytaleś... i wiesz na milion procent że to nie twoje dziecko.
Zaproponuj jej że na następną wizytę chcesz pojechać z nia do ginekologa bo już wiesz że ciąża ze stosunku sprzed 6dni jest niemożliwa, że już wiesz że ciąża wyszła z seksu wcześniejszego ( uwierz nam na słowo : 2-3 tygodnie temu ) ... zobaczysz co ci powie.