reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

a więc aktualna lista

e341e72f6dd56109b841c8a718a5b9.gif

color=Red]Joaś [/color]- cos koło początku września SYNEK
loveboy6gu.gif

AgamamaAni - 2.września 2006 SYNEK
loveboy6gu.gif

NikaMD - 5 września SYNEK
loveboy6gu.gif

Justyna60143 - 7 września
Nikita24 - 7 września
adasia - 8 września 2006
Marrtruda 8 września SYNEK
loveboy6gu.gif

edi - 8 września 2006 SYNEK
loveboy6gu.gif

KAjsis- 10 września 2006
Nadzia - 10 wrzesnia CóRECZKA
lovegirl8wf.gif

agi25 - 11/13 września 2006
Thea-14 września - CóRECZKA
lovegirl8wf.gif

cleo28 - 14 września 2006 CóRECZKA
lovegirl8wf.gif

olasek - 15 września
Rosomak - 15 września
Margolis 16 września CóRECZK i SYNEK
lovegirl8wf.gif
loveboy6gu.gif

marzenia 16 września
mycha12 - 16 września CóRECZKA
lovegirl8wf.gif

agutkaZG - 17 września
Natalka21 - 17 września
mamaoska- 17 września SYNEK
loveboy6gu.gif

agusia_m - 20 września 2006
urszulkaaaa- 21 września
Megi80 - 21 wrzesnia
AgnieszkaU - 24 września
MIśka_T - 25 września SYNEK
loveboy6gu.gif

monia29 - 26 września
kasiorka 22 26 września
Aga_Mazury - 29 września - bliżniaki - jeden to napewno SYNEK
loveboy6gu.gif

Magdamaciek- druga połowa września

reklama
ADASIA.. co się nie przyznajesz.. zaraz cię dopisze do listy zawszeaktualnej :) buziaki :D możę od tej pory bęę już zawsze uaktualniać tamtą jedną listę a zgłaszac "płcie możemy w wątku Mychy co??
i będzie porządek i jeden wątek a nie pietnaście :) i jedna strona :)

Witaj Aniu, jestes juz na naszej aktualnej liście .. mam nadzieję, zę razem z maluchem zagościcie u nas na stałe :)

Hej,
Jestem nowa i własnie strzelił mi 23 tydzien. Termin mam na 10.09 i prawdopodobnie bedzie dziewczynka.
Pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mamusiek :D

reklama
Dzieki wielkie :laugh:
Pewnie bede czesto zagladac bo jestem na zwolnieniu lekarskim niestety.

Do góry