reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

fajniutko ze jest nas troche na wrzesnia bedziemy razem sie wspierac bo ja sie troche boje pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn

Załączniki

• mis w lusterku.gif
    mis w lusterku.gif
    42 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Narazie dużo pracuje i nie bardzo mam czas posiedzic przy kompie ale jak juz bede na wolnym obiecuje ze bede czesto tu zagladac dziki za przywitanko:) chcialabym abyscie dopisali mnie do listy wrześniówek bo ja nie wiem jak to sie robi z gory dziekuje:)
pozrawiam Was serdecznie

Kasiorka po pierwsze nie przesadzaj z pracą bo wiesz to nie jest wskazane ;)

Jeśli chodzi o dopisanie do listy wrześniówek zrobi to Agamamaani bo to jest jej wątek musisz tylko podać termin porodu! :)

Pozdrawiam

HEJ DZIEWCZYNY

NIkita podaj termin!!
więc poprawiam listę..

Joaś - cos koło początku września
AgamamaAni - 2.września 2006
Justyna60143 - 7 września
adasia - 8 września 2006
Marrtruda 8 września
edi - 8 września 2006
KAjsis- 10 września 2006
agi25 - 11/13 września 2006
Thea-14 września
cleo28 - 14 września 2006
olasek - 15 września
Rosomak - 15 września
Margolis 16 września - bliźniaki
marzenia 16 września
mycha12 - 16 września
agutkaZG - 17 września
Natalka21 - 17 września
mamaoska- 17 września SYNEK
agusia_m - 20 września 2006
urszulkaaaa- 21 września
Megi80 - 21 wrzesnia
AgnieszkaU - 24 września
MIśka_T - 25 września
monia29 - 26 września
kasiorka 22 26 września
Aga_Mazury - 29 września - bliżniaki
Magdamaciek- druga połowa września

agamamaani pisze:
HEJ DZIEWCZYNY

NIkita podaj termin!!
więc poprawiam listę..

Joaś - cos koło początku września
AgamamaAni - 2.września 2006
Justyna60143 - 7 września
adasia - 8 września 2006
Marrtruda 8 września
edi - 8 września 2006
KAjsis- 10 września 2006
agi25 - 11/13 września 2006
Thea-14 września
cleo28 - 14 września 2006
olasek - 15 września
Rosomak - 15 września
Margolis 16 września  - bliźniaki
marzenia 16 września
mycha12 - 16 września
agutkaZG - 17 września
Natalka21 - 17 września
mamaoska- 17 września SYNEK
agusia_m - 20 września 2006
urszulkaaaa- 21 września
Megi80 - 21 wrzesnia
AgnieszkaU - 24 września
MIśka_T - 25 września
monia29 - 26 września
kasiorka 22 26 września
Aga_Mazury - 29 września - bliżniaki
Magdamaciek- druga połowa września
Nikita24 - 7 wrzesnia

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie!

To mój pierwszy post. I mój pierwszy dzidziuś. Postanowiłam sie zarejestrować. Strasznie sie cieszę z tego maleństwa. Mamy teramin na 5 września. Ciekawe czy to bedzie rzeczywiście wrzesień czy może sierpień, pożyjemy zobaczymy.

Pozdrawiam wszystkich.

NikaMD pisze:
To mój pierwszy post.

Chyba nie potrzebnie wstawiłam link do suwaczka, bo umiescilam go tez w podpisie (dziwne bo na podgladzie byl tylko jeden). To był mój pierwszy post, wiec mogło sie zdarzyc :). Mam nadzieje ze tym razem bedzie jeden.
Pozdrawiam Monika

reklama
Do góry