reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

...aha, zapomniałam. Jeżeli nasz dzidziuś raczy przyjść na świat w terminie, to powinnam urodzić 10 września! Pozdrawiam

reklama
Witaj Kasjis! To strasznie fajnie, że nasze grono się wciąż powiększa! Mamy terminy blisko siebie, bo ja mam na 8 września :)

no to nasza nowa uaktualniona lista

Joaś - cos koło początku września
AgamamaAni - 2.września 2006
adasia - 8 września 2006
Marrtruda 8 września
edi - 8 września 2006
KAjsis- 10 września 2006
agi25 - 11/13 września 2006
cleo28 - 14 września 2006
olasek - 15 września
Margolis 16 września
marzenia 16 września
mycha12 - 16 września
agutkaZG - 17 września
Natalka21 - 17 września
mamaoska- 18 września
agusia_m - 20 września 2006
Megi80 - 21 wrzesnia
AgnieszkaU - 24 września
MIśka_T - 25 września ( do potwierdzenia jeszcze )
Magdamaciek- druga połowa września

AgamamaAni Bardzo Cię proszę wykreśl mnie. Ciężko mi kiedy patrze na tą listę. Tak bedzie lepiej...

Trzymam sie niezle. Moje zycie wrocilo do normy jesli tak to mozna nazwac...
Staram sie nie myslec o tym co sie stalo i dlatego taka moja decyzja dotyczaca powyzszej listy.
Wynikow jeszcze nie mam niestety, chociaz powinny juz byc. Nadal czekam w calkowitej niewiedzy.
Trzymajcie sie dziewczynki i Malenstwa.
Buziaczki.

reklama
Cześć Dziewczyny.
Dzisiaj odebralam moje badania hist-pat. Oczywiscie wszystko po łacinie ale od czego są słowniki... ;)

Napisali tak:
Ciąża obumarła.
Rozpoznanie mikroskopowe:
Resztki jaja płodowego, Zwłóknienie i obrzęk kosmków. Doczesna zbita i embrion.

W sumie niewiele mi to mowi ale mam to juz po naszemu. Może Wy się znacie na takich wynikach?
W poniedzialek ide z nimi no i z sobą do gina na sprawdzenie.
Buziaczki.

Do góry