reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (watek bez komentarzy)

wiadomość od Katjuszy: "Dziś o 9:32, pierwszy wrzask wydał Wiktor, 3280 g i 54 cm:)"

nowe wieści, spytałam jak się czuję: "Dziękuje, narazie niestety w inkubatorku bo miał małe problemy z oddychaniem, ja powoli dochodzę do siebie"

Ostatnia edycja:
reklama
Wieści od małej.di c.d.
Mala jest cudowna, tylko lubi w nocy plakac, za to caly dzien spi.. Dostala 10pkt apgar, wyglada na to ze jest zdrowa wiec mam nadzieje ze niedlugo wrocimy do domu.. Porod mnie wykonczyl, nie mam kiedy sie wyspac, krocze boli przeokropnie,brodawki pekaja.. Ale czego sie nie robi dla takiej kruszynki. :)
__UTF_8_Q_Zdj_C4_99cie0120_2.jpg__UTF_8_Q_Zdj_C4_99cie0121_2.jpg__UTF_8_Q_Zdj_C4_99cie0124_5F001_2.jpg
C.d.
Te zdjecia nie ujmuja tego jaka ona jest przesliczna :p i jakie cudne minki ciagle robi.. Porod to okropne ale i niesamowite przezycie, nigdy nie zapomne jak przed ostatnim parciem zobaczylam polowe jej glowki wystajacej z mojej pochwy, a potem nagle takie 'plum' i mala byla juz cala na swiecie:) dzieki bardzo za gratulacje;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiadomość od Katjuszy, pisałam jak się czują: "Hej czujemy się całkiem nieźle, boli wprawdzie jak jasny gwint ale dużo chodzę więc z każdym dniem lepiej:) Wikink jest już od wczoraj ze mną, jest takim ssakiem, że bez cyca wytrzymuję tylko godzinę! Jak wszytko pójdzie dobrze jutro już wrócimy do domku:) ściskamy wszystkie sierpniowe ciotki!!!".

Wiadomość od Goshy:
" Zostajemy przynajmniej do jutra. Tymek ma żółtaczkę i poziom bilirubkiny wymaga obserwacji. Trzymajcie kciuki żeby do jutra nie wzrosła to wyjdziemy"

Zapytałam jak się czuje:
"świetnie, co prawda walczę z nawałem ale to pikuś w porównaniu z bólem jaki bym miała po cc. Więc nie śmiem narzekać :-). Pozdrów sierpniówki, ciekawa jestem ile nam przybyło nowych dzieciaków. W szpitalu gdzie leżę wysyp, strasznie dużo porodów?

reklama
Miłosz urodził się zgodnie z planem w piątek, bardzo malutki, ale zdrowy, 2310 i 49 cm. Ja się czuję super, cesarka nie jest taka zła, normalnie śmigam bez przeciwbólowych. Nie idziemy jeszcze do domu bo Małemu trochę spadła waga, a że urodzeniowa była niska to już nie może spadać. Teraz odciągam pokarm i muszę się trzymać konkretnych ilości i godzin. mam nadzieję, że będzie ok, bo bardzo chcemy już iść do domu

Do góry