Magdalenams
Fanka BB :)
No to waga idealna a co się dzieje?U nas znowu szpital... mała w 31+O 1800g. Byle dotrwać do 37t, później cesarka, nie pozwalają mi rodzic SN
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to waga idealna a co się dzieje?U nas znowu szpital... mała w 31+O 1800g. Byle dotrwać do 37t, później cesarka, nie pozwalają mi rodzic SN
Stałe krwawienie i plamienie od 22t, na ostatnim USG krwiaka brak a znowu krwawię.No to waga idealna a co się dzieje?
Ja tak miałam w pierwszej ciąży i mówili że to od dużej nadzerki.Stałe krwawienie i plamienie od 22t, na ostatnim USG krwiaka brak a znowu krwawię.
Synus zdrowy nic niepokojacego sie nie dzieje.
Maluch klopsik niespelna 2600g.
Mam na wyiku wpisane przewidywana masa plodu w terminie przy zachowaniu trendu wzzrostowego 5000g.
lekarz zalecil od 38tc pracowac ciezko na wczesniejszy porod to moze bedzie 4400;p
mlody ma duzy brzuszek ale stwierdzil lekarz ze to lepiej bo glowka tylko tydzien starsza a glowka najtwardsza i najtrudniej sie jej przecisnac a brzuszek jest miekki i ma latwiej.
Prosil zebym wyslala mu smsa jak urodze ile maly wazyl. smial sie ze zawisnie w szpitalnej gazetce jego zdjecie
buzki nie pokazal nie mam zadnej foty w 3d.
termin porodu z dzisiejszego USG 9.04 i taki bylby dla mnie super.
31+5A w którym jesteś tygodniu?
Tez nie mam żadnego zdjęcia 3D, będziemy się fotografować po porodzie
31+5
my mamy jedno z polowkowych wtedy sie ladnie pokazal teraz tak wcisniety ze nic absolutnie sie nie da.
A ja się zastanawiałam czy iść za tydzień na 3d ale chyba już bez sensu31+5
my mamy jedno z polowkowych wtedy sie ladnie pokazal teraz tak wcisniety ze nic absolutnie sie nie da.
u nas sie juz nie dalo ciesze sie ze mam ladna buzke na pamiatke z polowkowych.A ja się zastanawiałam czy iść za tydzień na 3d ale chyba już bez sensu