reklama
Ja się urodziłam msc wcześniej 2150Bylam dzisiaj u kolezanki jej syn wazy 2500. Jeszcze nigdy takiego malego dziecka nie widzialam. Takie malutkie raczki, nozki. Przy urodzeniu jak mial 1950 to sobie nawet nie wyobrazam. Malinko niech nasze dzieciaki rosna
Ja też robiłam jakoś w 20 TC to mam jakieś ale bez szałuu nas sie juz nie dalo ciesze sie ze mam ladna buzke na pamiatke z polowkowych.
Załączniki
Poza skurczami i stawianiem się brzucha nic się nie dzieje. Szyjka się narazie trzyma. U mnie właśnie nie ma nic co mogłoby wskazywać skąd te krwawieniaJa tak miałam w pierwszej ciąży i mówili że to od dużej nadzerki.
Ale Oprócz krwawienia wszystko ok? Szyjka itp.
Magdalenams
Fanka BB :)
Oby było dobrze. Już nam niewiele zostałoPoza skurczami i stawianiem się brzucha nic się nie dzieje. Szyjka się narazie trzyma. U mnie właśnie nie ma nic co mogłoby wskazywać skąd te krwawienia
I tego się trzymam. Mała jest silna, wytrzymała 3 miesiące to da rade jeszcze 5 tygOby było dobrze. Już nam niewiele zostało
A w którym tc się urodził?Bylam dzisiaj u kolezanki jej syn wazy 2500. Jeszcze nigdy takiego malego dziecka nie widzialam. Takie malutkie raczki, nozki. Przy urodzeniu jak mial 1950 to sobie nawet nie wyobrazam. Malinko niech nasze dzieciaki rosna
34A w którym tc się urodził?
reklama
Mój w 32+2 ważył 2kg, czyli podobno dobrze. Jutro zaczynam 33tc, cud biorąc pod uwagę, że wiele razy słyszałam od przemiłych szpitalnych piguł, że nie mamy szans i muszę chociaż dobić do 28tc. Te szyjki to zdradliwe bestie są. Nie wiem na ile luteina, a na ile pessar trzyma nas jeszcze w dwupaku.
Mały upodobał sobie moje biodro, boli jak nie wiem co, nawet gdy go tam nie ma, ledwo ruszam nogą, w sumie dobrze, że nie mogę chodzić dalej niż do łazienki xD
Mały upodobał sobie moje biodro, boli jak nie wiem co, nawet gdy go tam nie ma, ledwo ruszam nogą, w sumie dobrze, że nie mogę chodzić dalej niż do łazienki xD