reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

Mój w 32+2 ważył 2kg, czyli podobno dobrze. Jutro zaczynam 33tc, cud biorąc pod uwagę, że wiele razy słyszałam od przemiłych szpitalnych piguł, że nie mamy szans i muszę chociaż dobić do 28tc. Te szyjki to zdradliwe bestie są. Nie wiem na ile luteina, a na ile pessar trzyma nas jeszcze w dwupaku.
Mały upodobał sobie moje biodro, boli jak nie wiem co, nawet gdy go tam nie ma, ledwo ruszam nogą, w sumie dobrze, że nie mogę chodzić dalej niż do łazienki xD
Szyjki sa takie zdradliwe że mój ginek mówi że ich nie pojmuje :D mówi ze ostatnio miał pacjentke z szyjka 1 cm i urodziła po terminie. Po tym stracił wiarę :D

reklama
Szyjki sa takie zdradliwe że mój ginek mówi że ich nie pojmuje :D mówi ze ostatnio miał pacjentke z szyjka 1 cm i urodziła po terminie. Po tym stracił wiarę :D
Ale miała szew lub krążek czy ot tak jej się udało? Ech, loteria :D A wiele dziewczyn, jak czytałam na innym forum, nie miała jej nigdy zmierzonej, tylko że ok, zamknięta, twarda...

Ale miała szew lub krążek czy ot tak jej się udało? Ech, loteria :D A wiele dziewczyn, jak czytałam na innym forum, nie miała jej nigdy zmierzonej, tylko że ok, zamknięta, twarda...
Nie no szczegółów nie zdradził bo nie może albo mu sumienie nie pozwala. W końcu to nieładnie tak zdradzać tajemnicę lekarską ;)
Ja nie wiem niektóre szyjki sa chyba stalowe :D

Nie no szczegółów nie zdradził bo nie może albo mu sumienie nie pozwala. W końcu to nieładnie tak zdradzać tajemnicę lekarską ;)

Możesz edytować i w każdym napisać coś innego ;D Kurcze, znowu mi się ładuje w biodro, ma cały brzuchol do dyspozycji, czemu musi tam? Boolii...o_O

Mi siedzi w poprzek pod żebrami-też boli jak diabli. Nie mogę odkaszlnąć bo czuję jakby mi żebra pękały (w sumie wczoraj nawet jakieś chrupnięcie usłyszałam). Nie wiem czy to ułożenie małej czy mój wiek ale 5 lat temu dużo lepiej ciążę znosiłam :(

Mi siedzi w poprzek pod żebrami-też boli jak diabli. Nie mogę odkaszlnąć bo czuję jakby mi żebra pękały (w sumie wczoraj nawet jakieś chrupnięcie usłyszałam). Nie wiem czy to ułożenie małej czy mój wiek ale 5 lat temu dużo lepiej ciążę znosiłam :(
Nie mają litości... Mąż się śmieje, że Kuba na 18stkę powinien dostać listę krzywd, które mi wyrządziła ta ciąża z żądaniem odpowiedniej sumy w ramach zadośćuczynienia xD

reklama
ja nigdy nie mialam zmierzonej szyjki. ja mam tylko badanie ginekologiczne na ktorym slysze czy z szyjka jest ok.. czy dluga czy sie skraca czy mmiekka czy twarda i czy rozwarcie sie robi i jak tak to na ile palcow;p

Do góry