Martita876
Fanka BB :)
Jejku jakie te wasze dzidzie duże już, ja poszłam w końcu na prenatalne moje pierwsze i ostatnie kruszynka wazy 1304g tc 30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas kończy sie juz 5 tydzień leżenia od diagnozy o wypuklonym pęcherzu :-)Z własnego doświadczenia nie dużo wiem, ale moja bliska przyjaciółka z wypuklonym pęcherzem leżała 3 tygodnie plackiem na patologii i urodziła w 25 tc :/
Pchelka no pięknie u Was a jak sie czujesz? Córcia pewnie tęskni?u nas kończy sie juz 5 tydzień leżenia od diagnozy o wypuklonym pęcherzu :-)
kończymy w piątek 32 tydzień :-):-)
i konczyny 11 tygodni leżenia na patologi ciąży
jeszcze ok 3 tygodni i będzie 35 tydzień i juz możemy rodzic :-)
No i jak wrażenia po prenatalnych?Jejku jakie te wasze dzidzie duże już, ja poszłam w końcu na prenatalne moje pierwsze i ostatnie kruszynka wazy 1304g tc 30
No i jak wrażenia po prenatalnych?
@Martita876
@aniagram
@natajka
uznalysmy z dziewczynami że się trochę biedule tu błąkacie i nie ma zbytnio z kim rozmawiać na tym otwartym wątku, napisałam w waszej sprawie do Adminki, i niebawem dostaniecie linki lub info aby się móc zalogować na zamknięty wątek
Świetne wieści, oby tak daleju nas kończy sie juz 5 tydzień leżenia od diagnozy o wypuklonym pęcherzu :-)
kończymy w piątek 32 tydzień :-):-)
i konczyny 11 tygodni leżenia na patologi ciąży
jeszcze ok 3 tygodni i będzie 35 tydzień i juz możemy rodzic :-)
No to teraz masz porównanie chociaż. najważniejsze ze dziecko zdrowe.Mega zadowolona jestem oczywiście wszystko w porządku jest mamy więcej fajnych zdjec, ale muszę przyznać ze mój lekarz tez bada bardzo szczegółowo
o dzięuję bardzo, czuję sie teraz jak członek loży masońskiej;-)@Martita876
@aniagram
@natajka
uznalysmy z dziewczynami że się trochę biedule tu błąkacie i nie ma zbytnio z kim rozmawiać na tym otwartym wątku, napisałam w waszej sprawie do Adminki, i niebawem dostaniecie linki lub info aby się móc zalogować na zamknięty wątek