reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

reklama
Poslij ale po krem lepiej. Ja kupiłam te kapturki i kasa wyrzucona w błoto. Młody wcale tego nie chciał zassac. Może przy wkleslychj sutach jakoś pomaga ale przy normalnych nie.
o, no to u mnie też się nie sprawdzą, bo mam wypukłe :) mam 2 saszetki właśnie tego maltan, próbki rozdawali na warsztatach, ale osobiście mam w planie mlekiem po każdym karmieniu sobie brodawki smarować, podobno b. dobrze działa :)

Super bardzo dziękuje za wiadomości. Niestety u mnie od 22tyg bezwzgledne leżenie albo w domu albo w szpitalu. Mogę zapomnieć o szkole rodzenia albo jakiś warsztatach wiec będę się wspierać Wasza wiedza:)

A co się działo że musisz lezec ?
Super bardzo dziękuje za wiadomości. Niestety u mnie od 22tyg bezwzgledne leżenie albo w domu albo w szpitalu. Mogę zapomnieć o szkole rodzenia albo jakiś warsztatach wiec będę się wspierać Wasza wiedza:)

Nie wiem czy to dobre miejsce dla mnie, bo jestem zagrożona przedwczesnym porodem, ale niby termin na kwiecień jest... Mały w środę 30+2 1500g, zdrowy, ze mną gorzej, leżę i wyję. Przycupnę tu sobie i poczytam jak sobie żyją mamy z normalną ciążą ;)

Co ci się dzieje ?
Nie wiem czy to dobre miejsce dla mnie, bo jestem zagrożona przedwczesnym porodem, ale niby termin na kwiecień jest... Mały w środę 30+2 1500g, zdrowy, ze mną gorzej, leżę i wyję. Przycupnę tu sobie i poczytam jak sobie żyją mamy z normalną ciążą ;)

Jeszcze dwa trzy tygodnie i jesteś po bezpiecznej stronie mocy [emoji4] maluchy teraz mocno pracują nad masa wiec za chwile bedzie 2 kg.
Leż spokojnie i cierpliwie i będzie wszystko dobrze. Sterydy na płuca na pewno dostałaś już, prawda?

reklama
Jeszcze dwa trzy tygodnie i jesteś po bezpiecznej stronie mocy [emoji4] maluchy teraz mocno pracują nad masa wiec za chwile bedzie 2 kg.
Leż spokojnie i cierpliwie i będzie wszystko dobrze. Sterydy na płuca na pewno dostałaś już, prawda?
Tak, w zeszły weekend. Myślę, że to one mogły dobić szyjkę, bo po drugim miałam cały wieczór bez przerwy twardy brzuch :/ Albo pechowy zbieg okoliczności...

Do góry