reklama
o, no to u mnie też się nie sprawdzą, bo mam wypukłe mam 2 saszetki właśnie tego maltan, próbki rozdawali na warsztatach, ale osobiście mam w planie mlekiem po każdym karmieniu sobie brodawki smarować, podobno b. dobrze działaPoslij ale po krem lepiej. Ja kupiłam te kapturki i kasa wyrzucona w błoto. Młody wcale tego nie chciał zassac. Może przy wkleslychj sutach jakoś pomaga ale przy normalnych nie.
Ewunia1981
Fanka BB :)
Ja w 1 ciazy nie miałam. Teraz kupiłam sylikonowe, ale zobaczymy czy będą przydatne.Czy do wyprawki dołączacie także osłonki na brodawki? Czytam tak sprzeczne opinie ze nie wiem co mam sadzić. Będę pierworódka wiec nie mam żadnego doświadczenia.
Am91
A co się działo że musisz lezec ?
Super bardzo dziękuje za wiadomości. Niestety u mnie od 22tyg bezwzgledne leżenie albo w domu albo w szpitalu. Mogę zapomnieć o szkole rodzenia albo jakiś warsztatach wiec będę się wspierać Wasza wiedza
Nie wiem czy to dobre miejsce dla mnie, bo jestem zagrożona przedwczesnym porodem, ale niby termin na kwiecień jest... Mały w środę 30+2 1500g, zdrowy, ze mną gorzej, leżę i wyję. Przycupnę tu sobie i poczytam jak sobie żyją mamy z normalną ciążą
Am91
Co ci się dzieje ?
Nie wiem czy to dobre miejsce dla mnie, bo jestem zagrożona przedwczesnym porodem, ale niby termin na kwiecień jest... Mały w środę 30+2 1500g, zdrowy, ze mną gorzej, leżę i wyję. Przycupnę tu sobie i poczytam jak sobie żyją mamy z normalną ciążą
Skrócona i miękka szyjka. Gince ciężko określić, czy zniszczyła ją bakteria (zwalczana w szpitalu ciężkimi antybiotykami) czy taka jej uroda. Do tej środy, w ciągu 2 tygodni, straciła jeszcze centymetr i dostałam pessar.Co ci się dzieje ?
5th_avenue
Jeszcze dwa trzy tygodnie i jesteś po bezpiecznej stronie mocy [emoji4] maluchy teraz mocno pracują nad masa wiec za chwile bedzie 2 kg.
Leż spokojnie i cierpliwie i będzie wszystko dobrze. Sterydy na płuca na pewno dostałaś już, prawda?
reklama
Tak, w zeszły weekend. Myślę, że to one mogły dobić szyjkę, bo po drugim miałam cały wieczór bez przerwy twardy brzuch :/ Albo pechowy zbieg okoliczności...Jeszcze dwa trzy tygodnie i jesteś po bezpiecznej stronie mocy [emoji4] maluchy teraz mocno pracują nad masa wiec za chwile bedzie 2 kg.
Leż spokojnie i cierpliwie i będzie wszystko dobrze. Sterydy na płuca na pewno dostałaś już, prawda?