nie dostałaś zdjęcia po badaniu prenatalnym?. .Właśnie nawet zdj nie dostałam. W poniedziałek będę wyniki chyba, pewnie będzie pisać .
reklama
Nie. Na normalnie wizycie zawsze dostaje, ten doktor był wogole jakis dziwny. Ci3zko się z nim gadalo i mało informacji powiedział. Więcej sama na usg widzialamnie dostałaś zdjęcia po badaniu prenatalnym?. .
Nie. Na normalnie wizycie zawsze dostaje, ten doktor był wogole jakis dziwny. Ci3zko się z nim gadalo i mało informacji powiedział. Więcej sama na usg widzialam
kurcze, może podczepi pod te wyniki badań.. ale jednak to pamiątka którą każdy się chce pochwalić zaraz po badaniu.. rodzicom, lub na forum hehe
mamablondi
Fanka BB :)
Ja tez dostalam takie o te fotki. Nic praktycznie nie widac.. Wiekszosc z pomiarami, jedno ujecie dzidziutka.kurcze, może podczepi pod te wyniki badań.. ale jednak to pamiątka którą każdy się chce pochwalić zaraz po badaniu.. rodzicom, lub na forum hehe
Karola2453
Zaangażowana w BB
No ja już na szczęście po wizycie dzidzia zdrowa, a mamusia toxoplazmoza dodatnia
N
Natuś_ka
Gość
Napisz cos więcejNo ja już na szczęście po wizycie dzidzia zdrowa, a mamusia toxoplazmoza dodatnia
Karola2453
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jak tylko będę miała chcwilk napiszę całą recenzję z wizyty, narazie niestety jestem w pracy
N
Natuś_ka
Gość
Nie ma sprawy poczekamyDziewczyny jak tylko będę miała chcwilk napiszę całą recenzję z wizyty, narazie niestety jestem w pracy
Karola2453
Zaangażowana w BB
Po godzinie czekania USG wszystko w najlepszym porządku, przezierność 1,85, śliczny miseczek, serduszko pięknie bijące. Moje wyniki książkowe, poza toxoplazmozą, wynik dodatni. Dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych na konsultację.zalaczam wynik może któraś z Was mi coś powie na ten temat
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
N
Natuś_ka
Gość
IgG (-), IgM (+) – wynik oznacza albo niedawne zachorowanie na toksoplazmozę, albo świadczy o reakcji immunologicznej organizmu na jakieś zakażenie. Należy odbyć kontrolę po upływie trzech tygodni i jeśli wynik będzie taki sam, oznacza to, że kobieta nie choruje na toksoplazmozę i nie wymaga leczenia. Zalecana jest jednak kontrola po upływie trzech miesięcy.Po godzinie czekania USG wszystko w najlepszym porządku, przezierność 1,85, śliczny miseczek, serduszko pięknie bijące. Moje wyniki książkowe, poza toxoplazmozą, wynik dodatni. Ale teraz patrzę te wyniki, jest dodatni. Dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych na konsultację.zalaczam wynik może któraś z Was mi coś powie na ten temat
Chyba nie musisz sie mocno przejmować, lekarz doradził co robić i będzie wszystko w porządku super ze dzidzia ma sie dobrze i rośnie zdrowo, gratulacje