Nie może być inaczej!Wspaniałe wiadomości! Gratuluję. Jak patrzę na twoje małe cudo to nie mogę się doczekać swojego usg. mam nadzieję że też będę się mogła podzielić dobrymi wiadomościami
reklama
MartynaXI
Fanka BB :)
Ram pam Pam! Dziś pomimo okropnego samopoczucia humor po prenatalnych dopisuje ! Wizyta z przesympatycznym doktorem w 11t4d. Pan wszystko ładnie opisywał, opowiadał, pokazał rączki, nóżki, przeplywy przeziernosc, nosek i wiele innych rozmawial nie tylko ze mna ale rowniez z mezem - fajna sprawa bo nie czuł się tam jak powietrze! Dzidzia była spokojna przez chwilke i zaczęła brykać, stać na głowie, klepać się po głowie, ssać rączki. Pokazała stopki <3 najchętniej pokazalabym wam caly filmik na 80% chłopiec ale to wstępne przypuszczenia. Tak jak wcześniej lekarze mówili jest starsza dzidzia więc termin porodu przesunięto o tydzień wcześniej czyli na 05.04 krew i wszystkie wyniki, papierki dostanę na @ w ciągu tygodnia, ale jestem dobrej nadziei - chyba po raz 1 w tej ciazy czuje się że jestem w ciazy!
Załączniki
I to jest super wizyta gratuluję A ile maleństwo ma teraz cm?Ram pam Pam! Dziś pomimo okropnego samopoczucia humor po prenatalnych dopisuje ! Wizyta z przesympatycznym doktorem w 11t4d. Pan wszystko ładnie opisywał, opowiadał, pokazał rączki, nóżki, przeplywy przeziernosc, nosek i wiele innych rozmawial nie tylko ze mna ale rowniez z mezem - fajna sprawa bo nie czuł się tam jak powietrze! Dzidzia była spokojna przez chwilke i zaczęła brykać, stać na głowie, klepać się po głowie, ssać rączki. Pokazała stopki <3 najchętniej pokazalabym wam caly filmik na 80% chłopiec ale to wstępne przypuszczenia. Tak jak wcześniej lekarze mówili jest starsza dzidzia więc termin porodu przesunięto o tydzień wcześniej czyli na 05.04 krew i wszystkie wyniki, papierki dostanę na @ w ciągu tygodnia, ale jestem dobrej nadziei - chyba po raz 1 w tej ciazy czuje się że jestem w ciazy!
MartynaXI
Trochę ponad 6cm teraz wyczekuje pierwszych ruchówI to jest super wizyta gratuluję A ile maleństwo ma teraz cm?
kitty89
Ja wczoraj byłam na prenatalnych ale po wizycie żeby uczcić poszłam na zakupy a wieoeczorem szybko padlam więc dzisiaj pisze dopiero Dzidziuś ma już 6,61 cm tydzień ciąży identyczny jak z usg 13+0. Termin na 02.04. Wszystkie wymiary idealne, pięknie fikal dzidziuś Wstępnie dr obstawia dziewczynkę ale jeszcze mamy się nie nastawiac. Trochę szok dla mnie bo byłam pewna że będzie drugi chłopczyk.
Załączniki
Magdalenams
Cudne zdjęcia gratuluję.Ja wczoraj byłam na prenatalnych ale po wizycie żeby uczcić poszłam na zakupy a wieoeczorem szybko padlam więc dzisiaj pisze dopiero Dzidziuś ma już 6,61 cm tydzień ciąży identyczny jak z usg 13+0. Termin na 02.04. Wszystkie wymiary idealne, pięknie fikal dzidziuś Wstępnie dr obstawia dziewczynkę ale jeszcze mamy się nie nastawiac. Trochę szok dla mnie bo byłam pewna że będzie drugi chłopczyk. Zobacz załącznik 901859Zobacz załącznik 901860Zobacz załącznik 901861Zobacz załącznik 901863
MartynaXI
Z tego co kojarze jestes chyba w normie końcówki 12t (4-5d) Bo Średnia w 13t to 7,3cm więc się zblizasz. Na wydruku badania będziesz miała napisany pod CRL, albo na zdjęciuPytam ile ma bo u mnie na prenatlanych według OM 11w4d ale lekarz powiedział że starsza dzidziuś i z tego co widziałam ( bo nie powiedział ) wyszło że ma 6.77 cm
Właśnie nawet zdj nie dostałam. W poniedziałek będę wyniki chyba, pewnie będzie pisać .Z tego co kojarze jestes chyba w normie końcówki 12t (4-5d) Bo Średnia w 13t to 7,3cm więc się zblizasz. Na wydruku badania będziesz miała napisany pod CRL, albo na zdjęciu
reklama
MartynaXI
Mi też wszystko zabrali, oprócz płytki <3 Pani powiedziała że dostanę cala reszte razem z wynikami z Pappa, szybko machnelam fotkę buzi żeby się pochwalić koleżanceWłaśnie nawet zdj nie dostałam. W poniedziałek będę wyniki chyba, pewnie będzie pisać .