Magdalenams
Fanka BB :)
@pchelka10.05 jak u Was? Lepiej się czujesz? Jak wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również się podłączam do pytania. @pchelka10.05 Myślałam dziś o Tobie pół dnia i mam nadzieję że jest lepiej.@pchelka10.05 jak u Was? Lepiej się czujesz? Jak wyniki?
Ja też, trzymam kciuki najmocniej jak umiem.Również się podłączam do pytania. @pchelka10.05 Myślałam dziś o Tobie pół dnia i mam nadzieję że jest lepiej.
A jak twoje wyniki badań? Znaleźli przyczynę infekcji?hej , odpoczywamy
chodzę tylko do wc i lezę plackiem
w poniedziałek kończymy 23 tydzień ( lekarze tu ocenili ze ciąża jest starsza o tydzień bo młody jest spory )
A infekcja ustapila? Wyjmuja pessar czy zostaje?hej , odpoczywamy
w poniedziałek kończymy 23 tydzień ( lekarze tu ocenili ze ciąża jest starsza o tydzień bo młody jest spory )
hej , odpoczywamy
Leż, odpoczywaj. Lekarze mają jakieś nowe wieści?hej , odpoczywamy