reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

Ja już czekam 10 dni na wyniki testu Sanco i nie ma. Ruchów nie czuje, na monitorze tętna tylko swoje a wizyta 8.10. także jeszcze 4 dni czekania na Sanco a potem na wizytę. Nienawidzę tego etapu...te czekanie

reklama
Ja już czekam 10 dni na wyniki testu Sanco i nie ma. Ruchów nie czuje, na monitorze tętna tylko swoje a wizyta 8.10. także jeszcze 4 dni czekania na Sanco a potem na wizytę. Nienawidzę tego etapu...te czekanie

Czy immunoglobuliny nie sa podawane przy kazdej ciazy z konfliktem serologicznym ? Po co robi sie ten test ? Nawet nie wiedzialam, ze taki jest. Kiedy czuc ruchy to tez dla mnie nowosc, ale lekarz mowil mi na ostatniej wizycie ze to za wczesnie, bo dziecko jest za male. Ktory tydzien u Ciebie ?

Czy immunoglobuliny nie sa podawane przy kazdej ciazy z konfliktem serologicznym ? Po co robi sie ten test ? Nawet nie wiedzialam, ze taki jest. Kiedy czuc ruchy to tez dla mnie nowosc, ale lekarz mowil mi na ostatniej wizycie ze to za wczesnie, bo dziecko jest za male. Ktory tydzien u Ciebie ?
Z tego co mi mówił wczoraj lekarz na wizycie to teraz każda kobieta z krwia RH (-) dostaje immunoglobuliny w 28 tc.

reklama
Do góry