Kiedyś ten test nazywał się Nifty a od września nazywa się Sanco. To genetyczny daje 99.7 % pewności. Ja miałam i poronienia i ciężko chora ciążę z mózgiem poza czaszka i sercem poza klatka piersiowa. Dlatego robię. Teraz 13tc. Mówili że czeka się do 12dni roboczych więc pewnie do środy będzie.Czy immunoglobuliny nie sa podawane przy kazdej ciazy z konfliktem serologicznym ? Po co robi sie ten test ? Nawet nie wiedzialam, ze taki jest. Kiedy czuc ruchy to tez dla mnie nowosc, ale lekarz mowil mi na ostatniej wizycie ze to za wczesnie, bo dziecko jest za male. Ktory tydzien u Ciebie ?
reklama
Kiedyś ten test nazywał się Nifty a od września nazywa się Sanco. To genetyczny daje 99.7 % pewności. Ja miałam i poronienia i ciężko chora ciążę z mózgiem poza czaszka i sercem poza klatka piersiowa. Dlatego robię. Teraz 13tc. Mówili że czeka się do 12dni roboczych więc pewnie do środy będzie.
Aa to jest nifty. Ok rozumiem
Kiedyś ten test nazywał się Nifty a od września nazywa się Sanco. To genetyczny daje 99.7 % pewności. Ja miałam i poronienia i ciężko chora ciążę z mózgiem poza czaszka i sercem poza klatka piersiowa. Dlatego robię. Teraz 13tc. Mówili że czeka się do 12dni roboczych więc pewnie do środy będzie.
Teraz wszystko bedzie dobrze. Chyba usg tez Cie uspokoi
MartynaXI
Fanka BB :)
W piatek (po 3 dniach od prenatalnych) dostałam wyniki z pappa mega szybko więc jestem w szoku. wszystko wg końcowego komentarza jest ok! kolejna wizyta dopiero pod koniec pazdziernika więc muszę się uzbroić w cierpliwość i mam nadzieję że doczekam się już pierwszych ruchów
kb.karola90
W sobotę byłam na wizycie u gina ale mieliśmy szalony weekend i chciałam na spokojnie Wam napisać co i jak
Dzidziulek ma już ponad 4 cm. Cały czas wychodzi równo "starszy" o tydzień wg usg w porównaniu z OM. Serduszko pięknie bije, nawet na chwilę lekarz mi dał posłuchać ale dosłownie na momencik żeby nie męczyć Bąbelka ale jak to powiedział "na mój słuch bije idealnie". Dzidziuś sobie spał podczas usg ale potem się obudził i tak słodko przecieral rączkami buźke
Co do wyników to wszystko jest ok. Tak jak już pisałam toxo kazał się nie przejmować tylko czekać na tą awidność bo prawdopodobnie to pomyłka.
Następna wizyta 19.10 i będzie to usg prenatalne.
Pozdrawiam z moim Bąbelkiem
Dzidziulek ma już ponad 4 cm. Cały czas wychodzi równo "starszy" o tydzień wg usg w porównaniu z OM. Serduszko pięknie bije, nawet na chwilę lekarz mi dał posłuchać ale dosłownie na momencik żeby nie męczyć Bąbelka ale jak to powiedział "na mój słuch bije idealnie". Dzidziuś sobie spał podczas usg ale potem się obudził i tak słodko przecieral rączkami buźke
Co do wyników to wszystko jest ok. Tak jak już pisałam toxo kazał się nie przejmować tylko czekać na tą awidność bo prawdopodobnie to pomyłka.
Załączniki
Natalia91
Super gratuluję dobrych wiadomości [emoji4]W sobotę byłam na wizycie u gina ale mieliśmy szalony weekend i chciałam na spokojnie Wam napisać co i jak
reklama
Anacoco
Czy przed testem wykonywałaś usg? i w którym tygodniu wykonywałaś? też przymierzam się do testu i jak czytałam na necie jedni piszą, że trzeba wykonać przed usg a inni, że nie. Po wizycie w tygodniu mam zamiar dzwonić, umawiać się i dopytać o szczegóły.Kiedyś ten test nazywał się Nifty a od września nazywa się Sanco. To genetyczny daje 99.7 % pewności. Ja miałam i poronienia i ciężko chora ciążę z mózgiem poza czaszka i sercem poza klatka piersiowa. Dlatego robię. Teraz 13tc. Mówili że czeka się do 12dni roboczych więc pewnie do środy będzie.