gosia1991
Fanka BB :)
Za tydzien mam wizyte i to bedzie według om 8t1d i zobaczymy...Oby nie... do 8 tygodnia rozwija się serduszko więc [emoji110] [emoji110]
Bądź dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za tydzien mam wizyte i to bedzie według om 8t1d i zobaczymy...Oby nie... do 8 tygodnia rozwija się serduszko więc [emoji110] [emoji110]
Bądź dobrej myśli
Powiedzial ze moze bedzie cos widac za tydzien. To moja pierwsza ciaza a bardzo sie boje..@gosia1991 skoro lekarz nie przekreślił ciązy na tym etapie to znaczy chyba ze jest szansa żeby cos tam sie rozwinęło jeszcze trzeba być dobrej myśli, trzymam kciuki
Powiedzial ze moze bedzie cos widac za tydzien. To moja pierwsza ciaza a bardzo sie boje..
Jest cialko żółte to jest dobrze. Jesli bylby powazny powod do niepokoju to raczej lekarz by Ci powiedział. Za tydzień pewnie bedzie <3Witam. Byłam u lekarza to tylko pecherzyk ciążowy urósł z 0.76cm na 3 cm, ciałko zółte jest. Według usg 7t3d a apki 7t1d. Wizyta za tydzień bo moze juz cos wiecej widać , no i zwolnienie mam od pediatry do 14.
Dzieki za wsparcie mam nadzieje ze cos bedzie.Jest cialko żółte to jest dobrze. Jesli bylby powazny powod do niepokoju to raczej lekarz by Ci powiedział. Za tydzień pewnie bedzie <3
Nie zostawiłam tak tego, obdzwoniłam całą Bydgoszcz, bo szukałam choć prywatnie USG, niestety terminy odległe, ale ku mojemu zaskoczeniu w jednej klinice dostałam się na wizytę 2 dni po rejestracji, iiii wszystko w najlepszym porządkuMógł chociaż sprawdzić czy ciąż a jest tam gdzie powinna i czy wszystko Oki... współczuję.
To super wiadomości. GRATULACJENie zostawiłam tak tego, obdzwoniłam całą Bydgoszcz, bo szukałam choć prywatnie USG, niestety terminy odległe, ale ku mojemu zaskoczeniu w jednej klinice dostałam się na wizytę 2 dni po rejestracji, iiii wszystko w najlepszym porządku
Gratulacje !!!Nie zostawiłam tak tego, obdzwoniłam całą Bydgoszcz, bo szukałam choć prywatnie USG, niestety terminy odległe, ale ku mojemu zaskoczeniu w jednej klinice dostałam się na wizytę 2 dni po rejestracji, iiii wszystko w najlepszym porządku