reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

Witam byłam dzisiaj na wizycie z Om 8t0d a z USG dzidziuś tydzień starszy czyli 9t0d serduszko Pięknie biło kolejna wizyta 1 października i mam się umówić na prenatalne Dołączam zdjęcia z USG

Załączniki

• IMG_20180910_193241.jpg
    IMG_20180910_193241.jpg
    930,2 KB · Wyświetleń: 139
  • IMG_20180910_193248.jpg
    IMG_20180910_193248.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 142
reklama
Dziewczyny ja od wczoraj mam takie jakieś zmartwienie. Niby lekarz nic nie mówił.. w zeszły czwartek czyli 8tc1 (wpisane 8tc0) na USG wielkość 1,56 cm. Spojrzałam w papiery gdzie byłam na IP tydzień wczeswcze też w czwartek 7 tc1 i wielkość 1,02. Tak mało by urosl :( ?

Dziewczyny ja od wczoraj mam takie jakieś zmartwienie. Niby lekarz nic nie mówił.. w zeszły czwartek czyli 8tc1 (wpisane 8tc0) na USG wielkość 1,56 cm. Spojrzałam w papiery gdzie byłam na IP tydzień wczeswcze też w czwartek 7 tc1 i wielkość 1,02. Tak mało by urosl :( ?
Bejbik rośnie ok 1mm dziennie. Myślę, że jest ok.

Kochana nie martw sie, to są milimetry, wystarczy ze któryś z lekarzy zmierzy źle i dzieciątko nagle może nam sie skurczyc i panika, nic sie nie przejmuj bo rośnie ok, zobaczysz ze na kolejnym juz będzie wielkoludek:) skoro lekarz nic nie mówi to nie wolno się deberwowac bo maleństwo też to czuje

Różne usg, różni lekarze czyli pomiar też może być "dziwny". Nic się nie martw, serduszko bije jest ok. [emoji3]

Nie wiem czy jest się czym martwić bo dzidziek waży tyle ile powinien w danym tygodniu. W normach się mieści a przecież my też nie jesteśmy jednakowi ;) kiedy masz następne usg? Będzie przyrost na pewno. :)

reklama
Nie wiem czy jest się czym martwić bo dzidziek waży tyle ile powinien w danym tygodniu. W normach się mieści a przecież my też nie jesteśmy jednakowi ;) kiedy masz następne usg? Będzie przyrost na pewno. :)
Następna wizyta po 4 tyg czyli 4 października. Lekarz nic nie mówił. Mówił że wszystko w porządku.

Do góry