reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

Trzecia wizyta za mną. 10 tyg, 6 dzień wf OM, wg USG 11tydz.Maleństwo urosło do 4,13 cm i wszystko póki co jest dobrze. Kręcił się ten nasz Ptyś, więc dał obejrzeć sobie rączki, nawet raz złapał się za głowę ;-). Żeberka jak niteczki, stópki tak fajnie złączył, że pani dr zrobiła foto i zmierzyła stopę ;-). Serducho biło i widzieliśmy przepływ naczyń w pępowinie. Jestem pod mega wrażeniem tego co dzieje ;-). Kolejna wizyta 04.10 a po drodze 26.09 mamy prenatalne.

Załączniki

• IMG_20180906_153146021.jpg
    IMG_20180906_153146021.jpg
    203,2 KB · Wyświetleń: 132
  • IMG_20180906_161311.jpg
    IMG_20180906_161311.jpg
    110,7 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Trzecia wizyta za mną. 10 tyg, 6 dzień wf OM, wg USG 11tydz.Maleństwo urosło do 4,13 cm i wszystko póki co jest dobrze. Kręcił się ten nasz Ptyś, więc dał obejrzeć sobie rączki, nawet raz złapał się za głowę ;-). Żeberka jak niteczki, stópki tak fajnie złączył, że pani dr zrobiła foto i zmierzyła stopę ;-). Serducho biło i widzieliśmy przepływ naczyń w pępowinie. Jestem pod mega wrażeniem tego co dzieje ;-). Kolejna wizyta 04.10 a po drodze 26.09 mamy prenatalne.
Ale super fotka gratulacje!! :)

Hehe ja z ciąży z córką mam przeurocze ujęcie stópek. Teraz jest w ramce. To z I USG prenatalnego [emoji813] piekne są takie pamiątki
received_1827511220599759.jpg

Załączniki

• received_1827511220599759.jpg
    received_1827511220599759.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 381
jej jak nie wiele roznicy a jaki juz ladny czlowieczek na USG. :)

Witam. Byłam u lekarza to tylko pecherzyk ciążowy urósł z 0.76cm na 3 cm, ciałko zółte jest. Według usg 7t3d a apki 7t1d. Wizyta za tydzień bo moze juz cos wiecej widać , no i zwolnienie mam od pediatry do 14.

Załączniki

• 20180907_123100.jpg
    20180907_123100.jpg
    916,5 KB · Wyświetleń: 99
Witam. Byłam u lekarza to tylko pecherzyk ciążowy urósł z 0.76cm na 3 cm, ciałko zółte jest. Według usg 7t3d a apki 7t1d. Wizyta za tydzień bo moze juz cos wiecej widać , no i zwolnienie mam od pediatry do 14.
Ważne że rośnie oby za tydzień już było śliczne serduszko [emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry