reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Z tego co wiem to właśnie tak lekarze zbywają swoje pacjentki...Przepraszam pomieszałam daty. Ja otrzymałam informacje, że od 1 listopada nie jest refundowany, więc już teraz mnie zbilas z tropu [emoji16]
kb.karola90
Podziwiam prostu nie ma w hurtowniach tych szczepionek bo się skończyły to mówią ze nie ma refundacji. A w aptekach jeszcze nieraz mają. Tak mi tłumaczył to mój gin.To nie wiem, czy zbywają, czy nie, ale w internecie też krążą takie informacje, właśnie z listopada.
Zobacz załącznik 932070Zobacz załącznik 932071
Ok rozumiem [emoji4]Podziwiam prostu nie ma w hurtowniach tych szczepionek bo się skończyły to mówią ze nie ma refundacji. A w aptekach jeszcze nieraz mają. Tak mi tłumaczył to mój gin.
kb.karola90
Coś czuje ze jak pójdę na następną wizytę to tez mi powie ze jednak już nie ma ale ponoć zrobił duże zapasyOk rozumiem [emoji4]
Hej hej, ja tylko melduje, że dziś miałam wykonywany zastrzyk na przeciwciała.
Jak wiadomo już nie jest refundowany od 1.01.2018
Placilam za niego 405 zł.
Piszę, bo może kogoś interesuje ten temat.
Jest refundowany. Mam go w poniedzielek za darmo.
Ok w sumie ja i tak chodzę prywatnie do ginekologa i bym musiała latać i załatwiać, więc luz [emoji16] ok to już nie wprowadzam zamętu! [emoji3590]Jest redundowany. Mam go w poniedzielek za darmo.
Ok w sumie ja i tak chodzę prywatnie do ginekologa i bym musiała latać i załatwiać, więc luz [emoji16] ok to już nie wprowadzam zamętu! [emoji3590]
Na nfz bylam 2 razy u lekarza, ktory prowadzi mnie prywatnie wlasnie ze wzgledu na skierowania na drogie badania i ten zatrzyk
Po co placic 400zl
reklama