reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Czesc dziewczyny.
Wieki mnie tu nie bylo...
Pati B mnie wywolala wiec pisze:-p
U nas wszystko ok no moze oprocz tego,ze cala nasza trojka chora.
Jula juz 4-stycznia bedzie miala 3 latka a ja w swierpniu 30-tke(to straszne-hehe).
Pardoes wszystkiego naj i niech dziecie zdrowo sie chowa.

Dziewczyny zycze wam wszystkiego naj w Nowym Roku i super zabawy sylwestrowej.

reklama
Pardoes gratulacje! ale to zlecialo! Jeszcze niedawno pisałaś, że jesteś w ciąży... Jak najwiecej wolnego czasu.
Agnieszka wieki cie nie było! Pokazałabyś swoją Julcię!
I wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszytskich mam!

Pati - może kryzys laktacyjny Cię dopadł, u mnie tez były gorsze dni, ale sie poddawałyśmy i udało mi się karmić niemal rok (bez jednego tygodnia) Ja na podkręcenie laktacji piłam herbatkę laktacyjną hipp, piwko karmi, no i oczywiście dużo płynów i częste przystawianie do piersi. Moja E. nieraz wisiała mi non stop na cycku, jak miała 5 m-cy, to dopiero w ciągu dnia przerwy między przystawianiem wydłużyły się do zawrotnym 2h ;-) a tak to na każde żądanie...
Pardoes - moje Gratulacje!!!! E. urodziła się tego samego dnia i z tym samy wzrostem, co Twoja córcia ;-)
Agnieszka - nie przejmuj się, ja swoją 30-tkę przeżyłam jakoś w maju 2012r. i żyję ;-)

Wszystkim mamusiom i ich rodzinkom składam Najlepsze Życzenia Noworoczne :-)

witam
u nas choroba-wszyscy zakatrzeni, tescie, szwagier adam ja i michal, weronika poki co sie trzyma.. michal za to zafundował nam wczoraj niezłą nocke, kaszlał gilami, płakał bo kaszlał i kaszlał bo płakał i tak w kółko, musielismy go wybudzic a to trwało z poł godziny:baffled: zasmarkany na maksa, rekawy ma w gilach bo sie wyciera itd... narazie podaje witaminy tran, syrop z cebuli i flegamine mu dałam zeby to poodksztuszał lepiej a moze wieczorem skocze po sasiadke zeby go osłchała... ale on ma tak kazdy katar, musi po prostu minac z 5 dni i bedzie koniec (oby)

u mnie przez katar z laktacja jeszcz wiekszy problem.. mala dostała z rana butle a wczoraj z rana i wieczorem.. jakos mam dziwnie bo w prawym cycku wiecej mleka jest a lewy taki sflaczały:dry: dostawiam do obu ale i tak prawy lepszy-bezsens

aga fajnie ze sie odezwałas :-)

nic mykam na rosołek-dodałam mega duzo czosnku:-p bo zwarjuje z tym katarem a chlop w dodatku w robocie siedzi.... on nie ma szans na l4:-:)wściekła/y:

Sowinka Parodes Izw-Serdeczne Gratulacje. Niech Wam zdrowo się dzieciaczki chowają
Pati Malutka widzę jest dużo więszka od Michałka na starcie.Michałek dalej drobinka. Z cycami nie pomogę , ja 3 miechy z laktatorem sie całowałm i nigdy więcej.
Aga Życie podobno zaczyna sie po 30 wiec nic tylko gratulować.A Jula już 3 lata kiedy to przeleciało.
U nas oki zaczynamy jeden wielki bunt!!!!!

Dziewczyny spac nie moge i siedze sama juz od godziny.
Chorobsko dalej meczy i jak leze to mnie kaszel meczy...wrrr...
Ewitko wstawiam fotke(o ile sie nie myle z wrzesnia).
Jak sie doprosze A o swiateczne jakies fotki to tez napewno wstawie.
Buziaki dla was 01 (7).jpgSL270490.jpg

reklama
Aga wszystkiego naj dla Julci jeszcze raz sliczna dziewczynka :-) Martus jeszcze trochę i Adas po drugiej stronie brzuszka jak ten czas leci heheh :-D niech jeszcze szybciej leci i niech już wiosna będzie bo maly mi chate rozniesie nie długo :p

Do góry