Kaira - oj zdjęcia to ja zrobię przed i po zawsze to potem oko się cieszy, że kawał dobrej roboty wykonany Co do Lenki? ONA jest cudowna z tym wywalonym jęzorem i widać, że aparat lubi. Kasia tak patrzę na to 4 zdjęcie i mnie zastanawia czy ten leżaczek nie za bardzo jest "w pionie"? Nie wiem mówię co po zdjęciu, może w rzeczywistości to kompletnie inaczej wygląda. Lena tam leży czy już bardziej siedzi?
Ada o 3 w nocy zęby i to tak strasznie, że błagam niech one się już przebiją i do tego dostała kataru, nienawidzę akurat tego czynnika choroby u Niej. Jak wszystko zaaplikowałam to "mama była be", za to "tatuś aja" Tatuś w nocy uśpił ponownie Adę, chyba uwierzył, że może coś więcej niż tylko się bawić. I dobrze.
Ada o 3 w nocy zęby i to tak strasznie, że błagam niech one się już przebiją i do tego dostała kataru, nienawidzę akurat tego czynnika choroby u Niej. Jak wszystko zaaplikowałam to "mama była be", za to "tatuś aja" Tatuś w nocy uśpił ponownie Adę, chyba uwierzył, że może coś więcej niż tylko się bawić. I dobrze.
Ostatnia edycja: