K
kaira24
Gość
Witam melduję się że żyjemy. W domu znów problemy rodzinne teraz dotyczące chrztu.Tesciowa przyszła i zaczęła marudzić ze jak chrzestnymi może być tylko moja rodzina. Obydwoje mamay braci i dlaczego jego brat ma być chrzestnym, chrzestną ma być moja bratowa bo od mojego męza jest pierd.............Całe życie z nami walczą, obgadują nas i wogóle są anty Ja ale w dzień powrotu ze szpitala przyszli jakby nic ok 20 i siedzieli do 22 a ja myślałam że się zabije.Bo byłam rozbita totalnie pierwszy dzień w domu a ci siedzą w najlepsze. Rozpowiedzili o moich stratach na wsi i teraz podchodzą ludzie współczując i gratulują za razem A kogo to wogole qr.. interesuje to jest moja sprawa tragedia takich spraw sie nie mówi
A najbardziej mnie dobiły słowa które dziś usłyszałam że dobrze że w końcu zaadoptowaliśmy dziecko jak nie mogliśmy mieć tacy z nas dobrzy ludzie. Chciałabym zobaczyć własną minę bo mnie normalnie zatkało.
I mam dosyć do tego wszystkiego jakby było mało byłą próba naszego pierwszego raz po porodzie i to była porażka !!!!!!!!!!!!Boze jaki ból po minucie a zawsze mi sie odechciało.A zresztą też.
Wy też miałyście problemy.???
A co do zabezpieczenia ja myślę o spirali.
I kolejny sytuacja to pytania osób czy będę szczepić dziecko. Czy wiem jaki powikłania itd, Zresztą teraz doczytałam na cpp jak dziewczyny piszą i boje sie ale szczępię.
Jedyna pozytywna sprawa ze od kiedy mam ten elektryczny laktator ściągam dużo pokarmu. Mam nadzieję ze tak zostanie
No to się wygadałam Przepraszam za smutki
A najbardziej mnie dobiły słowa które dziś usłyszałam że dobrze że w końcu zaadoptowaliśmy dziecko jak nie mogliśmy mieć tacy z nas dobrzy ludzie. Chciałabym zobaczyć własną minę bo mnie normalnie zatkało.
I mam dosyć do tego wszystkiego jakby było mało byłą próba naszego pierwszego raz po porodzie i to była porażka !!!!!!!!!!!!Boze jaki ból po minucie a zawsze mi sie odechciało.A zresztą też.
Wy też miałyście problemy.???
A co do zabezpieczenia ja myślę o spirali.
I kolejny sytuacja to pytania osób czy będę szczepić dziecko. Czy wiem jaki powikłania itd, Zresztą teraz doczytałam na cpp jak dziewczyny piszą i boje sie ale szczępię.
Jedyna pozytywna sprawa ze od kiedy mam ten elektryczny laktator ściągam dużo pokarmu. Mam nadzieję ze tak zostanie
No to się wygadałam Przepraszam za smutki