reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witam sie wieczornie.

Lili nie wiem czy pisalam ostatnio kupilismy stol i krzesla oraz firanki do kuchni.
Co do pakowania to pakuje i pakuje a konca nie widac...:-(
A pozniej to rozpakowywanie...Wrr

My jutro mamy szczepionke...Ale bedzie wrzask...No,ale trzeba to jakos przezyc.

Milego wieczorku.
pozdrowionka

reklama
Edytko - z szerokiego pieluchowania odeszło już si bardzo dawno i nie stosuje sie tego. Słabsze odwodzenie. Moja Polcia ma troche szpotawą stópkę, właśnie słabiej ja odwodzi . Musisz ćwiczyć i pobudzać nóżke własnie do samodzielnego odwodzenia. Jesli napiszesz na prv więcej szczegłów to może troszkę podpowiem

Odnośnie szczepionek. U nas rzeczywiście to przesada. Moim zdaniem za wcześnie szczepimy maluchy na te wszystkie choroby. Choć przeciwko wszystkim też nie jestem. Wydaje mi sie że potrzeba złotego śordka, który powinna znależść każda mama

Ostatnia edycja:
Agnieszka - no rozpakowywanie jest jeszcze gorsze od pakowania, warto od razu zrobić selekcję co niepotrzebne wywalić, zobaczysz wywalisz mnóstwo przy pakowaniu, a jeszcze tyle przy rozpakowywaniu ;-)

Kaira - Just korzysta z chwil z Szymonem po pracy. Co do rodziców chrzestnych, wybierasz Ty zgodnie ze swoim sumieniem, rodzic chrzestny to nie loteria, to nie osoba, która musi być/powinna być, bo tak twierdzi rodzina. Ja mam siostrę i brata obydwoje wolni, A. ma tylko siostrę, ale ma i szwagra, wszyscy myśleli, że będzie siostra A. i mój brat, tyle, że jest moja siostra i szwagier A. i lepiej nie szło wybrać. Nie powiem, jak pytaliśmy szwagra o bycie chrzestnym to siostra A. mocno się zdziwiła, że nie ona, nie powiedziała nic, ale szok przeżyła i nie dała rady tego ukryć. Trudno, według mnie to dobry wybór.

witam
kairko jestem, czytam ale mnie jakies straszne doly dopadly i nie mam sily na nic.....

Kochana każda z nas ma chyba już doły przez tą pogodę.Słońca nam brak zieleni na dworze lekkich ubrań i Świerzych owoców.
LiL dziekuje za info Just już wróciła jak ten czas szybko zleciał,a co do chrzestnych już przekazałam teściowej że nie zmienimy decyzji ja jestem szczęśliwa.
Była własnie u mnie przyjaciółka i Lena dostała mega misia. Też łąpei doły ale jak patrze na twarz mego szkraba odrazu cieplej na sercu się robi. Nawet te nieprzespane noce mi nie przeszkadzają wtedy.Pomału zaczyna sie do nas świadomie uśmiechać,.
Ide spać :)

Ja tylko na chwilkę...bo zaraz zmykamy na spacer.

Miłego dnia Wam życzę!

Lucy zakop te dołki, bo tak na prawdę to szkoda czasu.

Kochane
ja znów na moment
Carri, Madzia cukierczek:)
Aniołki-wielkie gratulacje i duuzo zdrówka
Daaa, gratuluje zabka
Agatko, T jest na medal, ja sama po prostu potrzebuje czasem zrobic cos w domu,zeby sie oderwac

co do szczepionek-ja nie bede chyba skojarzonymi szczepic.moja kolezanka spedziła po takiej 2tyg w szpitalu z dzieckiem z zapaleniem płuc.

lece na obiad bo Igorek w koncu zasnal-cos mi sie rozstroił z dziennym spaniem

buziam wszystkie i sorry ze znów tak mało ode mnie

reklama
Malutki zdrowy. Ostatnio mi w dzień nie chce prawie spać. Jesteśmy po pierwszych szczepieniach . Tydzień temu go chrzciliśmy. Miesiąc temu ważył 5500 g. U mnie też dobrze. Mało piszę bo czasu nie mam. Mam nadzieję że to się zmieni.

A to mały z chrzcin:

Uploaded with ImageShack.us

Do góry