reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

reklama
BASKA padlam!!!!!!!!!!!! hahaha cycki:))))))))) a moaj dzisiaj rano jak ja ubieram na komodzie patrzy przez okno i se gada: slonce jest, zimno jest brrrrr, zimno mamusia??? jest zimno co nie??" mowie ze tak, a ona " to autkom tez jest zimno bo stoja na ulicy":)))

Cycki :-D
hueheuhe dobre:D moj wola cycusie:D
A wczoraj wymyslil piosenke, bo generalnie ma na to faze ostatnio ze sobie jakies wymyslone kompozycje spiewa. Wczoraj wieczorem jak zasypial, a raczej ja go namaiwalam a on nie bardzo chcial to mi zaczal spiewac: "Stoi na stole piwo... jade traktorem, nie mam problemow" :szok::dry::-)

Myslalam, ze padne:D Ostatnio tez jak ogladal reklame bebionu mowi: jak bylem malym dzidziusiem tez jadlem mleczko z cycusia. i tak plynnie przeszlismy do opowiadania, ze byl w brzuszku. Teraz kazdego o tym informuje, ze byl u mamy w brzuszku, doktor zrobil ciach(tutaj chce zawsze blizne ogladac) i wyjal go z brzuszka. I ze dal mamie a mama powiedziala: jaki ladny Wojtus:D hehehe wtedy zawsze musi sie do brzucha prztulic. Kochany moj:D
Pozatym zaczelo sie ciagle pytanie: co to. a co to? i wielkie zdziwienie. I tak do znudzenia:-p

a u nas dzisiaj mlodam nie zwalila z nog :)))
jak rano w domu jestem to mamy swoj rytual z Leane, ja pije kawe a ona obok kinderka wcina. no i dzisiaj wola o kinderka oczywiscie, dalam jej. siedzi i je. po chwili wpadla na pomysl ze podrazni kota gazetami... wziela reklame jakas i mizia po wersalce a kot skacze jak glupi ku jej uciesze. nagle patrze a ta na brzuchu lezy, jedna reka z czekoladka a w drugiej gazeta. mowie do niej:
- Léane, usiadz prosze bo ubrudzisz wersalke. posluchaj mnie: albo bawisz sie z kotem i polozysz czekoladke na stole, albo jesz czekoladke i nie bawisz sie z kotem.
Léane po chwili namyslu:
- TO JA ZJEM KOTA!:))))))))))))))))))) plakalam ze smiechu:)))))))))))))))

ps. czekoladka wygrala:)

moja madralinska dzisiaj do tatusia: mamusia sprzata a ty komputer, bedziesz ukarany! zamkniemy cie w pokoju! :-D

no i git. co to za maniery ze mama sprzata a ojciec komputer :-D wojti mowi do mnie: mama przypomina mi literke B ;-) gadamy sobie o muzyce wojtek mowi : ja lubie spiewac. lubie grac. bede gral na gitarze elektrycznej ale takej malej. No to ja mowie: mozesz miec zespol mama miala nazywal sie ultraviolet. a maly: moj tez bedzie sie ultraviolet nazwal. ja: ej tak nie mozesz wymysl sobie wlasna nazwe. wojtek: no to.... flatron. albo kotlet o_O :-D

DZIULKA, STRIP - ale te Wasze dzieci rozgadane już! :-) Leane ma w pełni rację, co to za obijanie się! Zespół "kotlet"... a czemu nie :-D

reklama