a dzisiaj moje dziecko uswiadomilo moja mame po francusku w zakresie maszyn budowlanych i aut i rodzajow samolotow itp ze mojej mamie szczeka opadla: buldozer, dzwig,koparka, walec drogowy, jeep, terenowka, rower, motolotnia, pociag ekspresowy, limuzyna, formula 1 i dziesiatki innych)) moja mama za glowe sie lapala jak ona to wie wszystko.
reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Dziuluś przydało by mi się te 100euro ale nie zgadnę
Agusinka
Kamil też jak nie raz mnie woła a ja się nie odezwę to mi mówi "mama gucha"
Agusinka
Kamil też jak nie raz mnie woła a ja się nie odezwę to mi mówi "mama gucha"
Baśka_28
Dziulka na to bym nigdy nie wpadła:-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziulka nieźle zmutowane macie w tej Francji robale
mnie Iś zawsze rozbraja swoimi tekstami, kiedy się nakręcam i i złoszczę na nią. Zrobi coś złego, tak ze mnie kompletnie z równowagi wyprowadzi, ja wtedy zaczynam pogadankę, a ona zatrzepocze rzeskami, całuje mnie w kolano, udo, czy do czego tam dosięgnie i mówi: "spokojnie mamusiu, spokojnie, nie denelwuj się nie denelwuj. Isia Cię kocha" i mi cąła złość przechodzi (albo ją później na małżu wyładowuje )
mnie Iś zawsze rozbraja swoimi tekstami, kiedy się nakręcam i i złoszczę na nią. Zrobi coś złego, tak ze mnie kompletnie z równowagi wyprowadzi, ja wtedy zaczynam pogadankę, a ona zatrzepocze rzeskami, całuje mnie w kolano, udo, czy do czego tam dosięgnie i mówi: "spokojnie mamusiu, spokojnie, nie denelwuj się nie denelwuj. Isia Cię kocha" i mi cąła złość przechodzi (albo ją później na małżu wyładowuje )
Ostatnia edycja:
Baśka_28
Alicja
biedny małżulek
biedny małżulek
stripMYmind
wojtek spiewa piosenke o strazaku samie: strazak sam robi kupe za dwoch... sam to prawdziwy zuch!
reklama
Kania78
...
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dwojtek spiewa piosenke o strazaku samie: Strazak sam robi kupe za dwoch... Sam to prawdziwy zuch! :-d