galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Agagu, Kochana ja Cię proszę, Ty się spakoj tak by miec święty spokój. Pytalyscie mnie jakiś czas temu o czop, ja nie zauwazylam, ale często kąpiele bralam to nie wiem czy moglam pominąć jego odejscie? Brzuch tez mi nie opadł a wody delikatnie pekly z pierwszym skurczem ale tylko pociekly 2x w domu jakbym siusiu popuscila i w szpitalu na IP ale mialam juz podpaske wiec nie wiem ile, dopiero na porodowce mi do konca przebiły i pooooszlo.
Karwiczki, super masz ze nic nie trzeba brać. dopytaj siostre jak z podkładami poporodowymi, bo u mnie też były i majtki siatkowe też, ale ja wolalam swoje, bo tamte były jak stare bella, dawali po 2. Martus a dokad na urlop w sierpniu jedziecie?
Aneczko, przepraszam, że zapomnialam napisać. Strasznie sie cieszę że obie w domku jestescie. Ty masz tylko min. 5 tyg wylezec wiec i tak najkrócej z nas leżących dla Emilki będzie łatwo :*
Karwiczki, super masz ze nic nie trzeba brać. dopytaj siostre jak z podkładami poporodowymi, bo u mnie też były i majtki siatkowe też, ale ja wolalam swoje, bo tamte były jak stare bella, dawali po 2. Martus a dokad na urlop w sierpniu jedziecie?
Aneczko, przepraszam, że zapomnialam napisać. Strasznie sie cieszę że obie w domku jestescie. Ty masz tylko min. 5 tyg wylezec wiec i tak najkrócej z nas leżących dla Emilki będzie łatwo :*