karwiczki9
Fanka BB :)
hej dziewuchy:-) maz spi a ja korzystam kurcze od wrzesnia pracuje non stop,jest az dziwnie,jak jest caly dzien w domu,zjedlismy razem sniadanie,potem filmy obejrzelismy,jest super jak poprostu kolo mnie jest )))):-):-):-)
matko boska,jutro konczy mi sie 37 tydz,ojojoj!!!ale sie oczywiscie ciesze ))
wlasnie bylam na kibelku i oprocz sluzu pojawil sie kawalek jakby zelu na papierze,nie wiem czy to ten czop,a raczej jego czastka?????bede obserwowala dalej,wygladalo to jak bialko kurzego jaja ale bardziej gestsze i jak mowie minimalna ilosc(mam nadzieje,ze nic nikomu nie obrzydzilam,jak tak,to sorki)
Agagu zycze Ci udanej wizyty,prosze o spowiedz jak juz bedzie po )
Aneczko u nas tez sie tak mowi-leze i smierdze ))
Natkusiu rowniez zamelduj sie po wizycie )
Galway super,ze choc troche sie wysypiasz,korzystaj kiedy mozesz
Ah,wkoncu zamowilam sobie masc na sutki-Purelan Medela z lanolina,jutro musze odebrac ja z apteki,na razie mala tubke 7g,jesli bedzie dobra to zamowie wieksza.Jutro mam wizyte o 9.00 ciekawa jestem co lekarka powie,jak tam maly i czy juz skurcze sa,bo od jakis 5 dni bardzo spina mi sie brzuch,a od 3 mam bole jakby na miesiaczke.
moze potem zagladne,a jak nie to zamelduje sie jutro kochane ))
Agagu dzis porodowka(powtorki) i jutro(nowe),tak dla przypomnienia
matko boska,jutro konczy mi sie 37 tydz,ojojoj!!!ale sie oczywiscie ciesze ))
wlasnie bylam na kibelku i oprocz sluzu pojawil sie kawalek jakby zelu na papierze,nie wiem czy to ten czop,a raczej jego czastka?????bede obserwowala dalej,wygladalo to jak bialko kurzego jaja ale bardziej gestsze i jak mowie minimalna ilosc(mam nadzieje,ze nic nikomu nie obrzydzilam,jak tak,to sorki)
Agagu zycze Ci udanej wizyty,prosze o spowiedz jak juz bedzie po )
Aneczko u nas tez sie tak mowi-leze i smierdze ))
Natkusiu rowniez zamelduj sie po wizycie )
Galway super,ze choc troche sie wysypiasz,korzystaj kiedy mozesz
Ah,wkoncu zamowilam sobie masc na sutki-Purelan Medela z lanolina,jutro musze odebrac ja z apteki,na razie mala tubke 7g,jesli bedzie dobra to zamowie wieksza.Jutro mam wizyte o 9.00 ciekawa jestem co lekarka powie,jak tam maly i czy juz skurcze sa,bo od jakis 5 dni bardzo spina mi sie brzuch,a od 3 mam bole jakby na miesiaczke.
moze potem zagladne,a jak nie to zamelduje sie jutro kochane ))
Agagu dzis porodowka(powtorki) i jutro(nowe),tak dla przypomnienia