reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

na moje pytanie czy bedzie miala wywolywany czy ma czekac odpowiedziala:
Czekac czekac i nie wiadomo do kiedy. Az jestem zla, bo myslalam ze kolo 20 bedzie po, ale jak wyjde ze szpitala to dorwe sie do M i tyle.

reklama
Sms od Ionki:
"Znow mnie zatrzymali nadgorliwcy w szpitalu. Cisnienie bardzo wysokie. Podobno jutro wychodze, ale uwierze jak bede w domu. Laska obok w bolach, nie poprawia mi to samopoczucia, tym bardziej, ze sama mialam skurcze (i je czulam!) co pare minut :/"

Wiadomosc od Myszencji82

Hej, wczoraj przestałam wyczuwać ruchy małej i pojechalismy na IP na szczescie z malą ok, ale ze względu na moje łożysko zatrzymali mnie w szpitalu, czekam na usg. Na KTG wychodzą mi regularne skurcze co 5 minut. Zobaczymy co dalej.Myszencja

Nastepna wiadomość od Myszencji:

"Jestem po usg. Poza tym, że od tygodnia mała nic nie przytyła to niby okej. Skurcze wciąż co 5 minut. Czekam na decyzje co dalej. Pozdrów dziewczyny."

SMS OD MADZIA84:
Czesc Mamuśki. Jestem od dzisiaj w szpitalu mam skurcze co 10min, leżę pod kroplówką, mam rozwarcie na 1 palec. Dają mi cos co pomaga rozwinąc Bartusia płucka. Nie wiem ile będę leżała. Pozdrawiam.

Sms od Madzia84: Hejka. Dzisiaj wyleciał mi czop z krwią, jak narazie nadal będę pod kroplówką leżała. Mam małe skurcze i nie wiem jak długo tu będę leżała. Pozdrawiam z Bartusiem;)

Myszencja napisała że ma czekać aż skurcze się rozkręcą. Nie wypuszczą już jej przed porodem do domku. Jeśli cos sie zmieni to da znać. Trzyma kciuki za mlodą_mamuske1. I pozdrawia wszystkie marcóweczki.

Sms od Madzia84:
"Hej Kochane. Dziś odłączyli mnie od kroplówki. Dzisiaj rano i w nocy miałam skurcze co 10 min. Dostaje teraz feneterol 6 razy dziennie. Miałam bakterie w moczu, ale po badaniu jest ok. trzymajcie się Kochane. pozdrawiamy."

reklama
Do góry