reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

hej dziewczynki, 7 marca przyszedł na świat nasz synuś Mikołaj"Mikuś"- 10h na porodówce z bólami, do tego krzyżowe i wkońcu cc, ponieważ akcja porodowa się zatrzymała. Maluszek waży 3320kg i 54cm - kochany bardzo.Choć było troche problemów (złe wyniki małego i temp), to już wszystko dobrze i cieszymy się sobą w domku;)
pozdrawiam Was wszystkie i życzę szybkich porodów;)

reklama
Ccaroline85 napisała

Hej.Pozdrówka dla marcóweczek :) o 16:55 urodziła sie Natalia 3620. Jest słodziutka a ja szczesliwa ze juz po. Trzymam kciuki za brzuszki i pozdrawiam mamusie.

Ja potem napisałam czy drugi porod dla Niej byl lżejszy. i Odpisała:

Kochana rano jechałam na wywołanie i chyba z nerwów wody zaczely mi odchodzić gdy przyjechałam miałam 2 cm rozwarcia bóle miałam lekki do ok 16 i tylko 5 cm więc dostałam kroplówke i wtedy ból niesamowity chciałam już prosić o znieczulenie ale dostałam partych i 15 minut i Natalka już była lekarz ledwo zdążył.

Moni27

Hej dziewczynki ja od dzisiaj leże w szpitalu, miałam wyniki moczu kiepskie więc mnie zostawili tym bardziej ze jestem po terminie. Oznak porodu brak :(wiec pewnie sobie poleże bo na przyspieszenie nic narazie nie daja. Tylko KTG i badania robią. Pozdrawiam was wszystkie.

18 marca w 39tygodniu (dzien przed wywolaniem) o 21:29 urodzila sie Pola z waga 3980gr i 54cm

reklama
Wiadomość od mareli:

Tu marela. Urodziłam o 8.40 chłopaka.Chyba będzie Alan. Nie znam na razie żadnych szczegółów. Dojechałam ok. 5 rano z rozwarciem na 5 palców. Nie umiałam przeć:-(".

"Poród prawie ekspresowy, szyjka otworzyła się szybko ale przez nieumiejętne parcie wydłużyło się i nacinali mnie. Zdjęcia na razie nie mam. Synka zabrali, ja czekam na miejsce bo tam nie ma na razie łóżka do ok.14. Maluch śliczny i wszystko z nami ok, trochę boli krocze, już ssał, ale jeszcze ma mini problemy".

Ostatnia edycja:
Do góry