reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

wiadomość od kasia0305:

Jestem w szpitalu. Odeszły mi wody w nocy. Skurczy nie mam, ale i tak ma być cc. czekam na lekarza. Mała nie chce czekać. Pozdrawiam

reklama
Cześć. Tu mcgosia83 Byłam dziś na KTG słabo dziś małego czułam i już mnie zostawili na patologii - tym bardziej, że mam cukrzycę. Jutro mam mieć badania i ordynator zdecyduje kiedy mają mi wywołać poród. Szyjka nadal długa i zamknięta, ale mam nadzieję, że 2 tyg nie będą czekać. Pozdrawiam :)

mag007 napisała o 00:29

Przepraszam, że późno. Odeszły mi wody, jedziemy na IP. Mam głupawkę. Buziaki. Trzymajcie kciuki.

Rano odpisałam, że mam nadzieję, że jest już po jeśli tak to Gratulację, odpisała:

No niestety wody odeszły ale rozwarcie średnie, dopiero się rozkręcamy :(

mcgosia83

W nocy dostałam skurczy, trzymają mnie cały czas. Ordynator mnie zbadał, szyjka miękka i przepuszcza 1 palec. Podpięli mi cewnik do szyjki z solą fizjologiczną i jutro lub pojutrze mam urodzić kloca 4 kg :) Pozdrawiam.

Wiadomość od burzy z 16.34:

" Hej kochana. Tu burza z BB jestem w szpitalu. Lekarz zadecydował, że jutro zrobią mi cięcie, bo na usg wyszło, ze dzidziuś waży sporo ponad 4kg. A jak tam dziewczyny, któraś się rozpakowała? Pozdrów wszystkie i trzymajcie kciuki."

w odpowiedzi na mojego smsa:

" Tak naprawdę to dopiero zaczynam myśleć o cc, że to już jutro, ale wierzę że lekarze wiedzą co robią. Jutro jak już trochę dojdę do siebie to napiszę SMSa".

MCGOSIA83

Mikołaj urodził się 16.03.2010 o g. 00:05 przez cc. Waży 3920 i ma 56 cm. Jest śliczny świetnie ssie cyca i robi furorę u pań, które się nim zajmują. PS. Wycierpiałam się za was wszystkie więc lekkich porodów życzę.

reklama
Do góry