reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

Szkoda, że żadna z Was nie zna nazwiska fajnej połoznej z Rybnika... :-( No nic, chyba będę musiała nadrobić te braki i sama Wam powiem, jak się dowiem z autopsji :-p
Moja koleżanka dwa razy rodzila w Rbk może ją popytam o położne ;> jeśli chcesz :)
Aniu w poniedziałek mam się stawić :) 5 dzień po terminie by to był wtedy...
i na dzień dobry kroplówka z OXY.. no i życzę Ci, żeby Cię wtedy wzięło, bo czekanie na oddziale to najgorsza rzecz :) a moze Ci podam swoj numer i dasz mi znac co sie u Ciebie dzieje , bo ciekawa jestem :p
No tak, wszystko się może zdarzyć... ;-)

Anoola - dzięki za szybką odpowiedź! Będę pamiętać to nazwisko, które mi podałaś! :-)
spoko , no problem :)

reklama
AnoOla Jakbyś mogła, to byłabym bardzo wdzięczna :tak:Jakoś z moich znajomych, które rodziły w Rybniku, to żadna nie może przypomnieć sobie nazwisk... :sorry2:

AnOoLa Dzięki bardzo :-) Mam nadzieję, że zdążę przeczytać. We wtorek prawdopodobnie mnie gin wykopie do szpitala (hura :dry:). Z tego faktu to się cieszy tylko mój M, bo będzie miał wolne w pracy :-D

A czy któraś z Was, która rodziła w Rybniku, miała zakładane znieczulenie zewnątrzoponowe?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry