reklama
hej Ania07
Dzisiaj przyjechała do mnie koleżanka z dwójką dzieciaczków na kilka dni bo dzieci mają ferie teraz w szkole. Ale to nie stanowi problemu więc możemy się spotkać w środę. Wiesz może gdzie jest park na Mitcham ta duża polana jest na niej siłownia, to tam możemy się umówić jeśli Ci pasuje. I możemy wpaść do mnie na kawę albo jak będzie ładna pogoda to na spacer:-) Pozdrawiam wyśle Ci swój numer na prywatną wiadomość
Dzisiaj przyjechała do mnie koleżanka z dwójką dzieciaczków na kilka dni bo dzieci mają ferie teraz w szkole. Ale to nie stanowi problemu więc możemy się spotkać w środę. Wiesz może gdzie jest park na Mitcham ta duża polana jest na niej siłownia, to tam możemy się umówić jeśli Ci pasuje. I możemy wpaść do mnie na kawę albo jak będzie ładna pogoda to na spacer:-) Pozdrawiam wyśle Ci swój numer na prywatną wiadomość
hej ania,Witam wszystkie mamy z okolic south croydon mieszkam rok czasu w tym rejonie mam cureczke 4 miesieczna i chcialam bym poznac mamy z dzieckiem mam nadzieje ze ktos odezwie sie do mnie pozdrawiam wszystkie mamuski
co prawda wiadomosc zamiescilas jakis czas temu ale jesli nadal masz czas i ochote na znajomosci z mamami z croydon, to my z kornelia chetnie sie z toba spotkamy. mieszkamy na pograniczu east i south croydon,,,, kto wie moze i do tego samego parku zagladamy :-)
podaje moj mail
ulapaczek@hotmail.co.uk
pozdrowka
ula
witam mamusie!widze ze nie zagladacie na forum za czesto,a szkoda.
ja mieszkam na east croydon dokladnie przy park hill (3 min),czy sa tu inne mamuski?ja mam 5 miesiecznego synka,
szukam innej mamusi do opieki nad dziecmi na zmiane,jestem mama pracujaca w sob i niedz,ale chcialabym pracowac dodatkowo w dwa inne dni,dlatego tez szukam pomocy na te dni,jatnie zaopiekuje sie czyims dzieciaczkiem w jakies inne dni do wyboru,jesli ktos zainteresowany podaje swoje gg 10101800,gosia,pozdrawiam
czesc gosia,
ja mieszkam 2 min spacerem od ciebie, na lebanon rd. mam 4 mies.core kornelke,,, i tez myslalam o wymiennym opiekowaniu sie innymi maluszkami w celu powrotu do pracy bo nie chce nelki do zlobka wysylac... odezwij sie koniecznie,,,
moj mail ulapaczek@hotmail.co.uk, tel. 07960060305
ula
reklama
wiatjcie jestem tu nowa ale bardzo chętnie spotkałabym się z mamami z croydon. ja mieszkam na west croydon mam 5 letniego synka igorka, gabi 2 latka i antoś 6 miesięcy. i pytanie do was co myśłicie o szkole ark oval primary academy koło east croydon?????????
piszcie ewakuszo@o2.pl lub 07425824236 jeśli króraś ma ochotę sie spotkać na herbatkę czy w parku..
piszcie ewakuszo@o2.pl lub 07425824236 jeśli króraś ma ochotę sie spotkać na herbatkę czy w parku..
Ostatnia edycja:
Podziel się: