reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

AnOoLa znam ten ból... Maks na szczęście szybko zaczął przesypiać noce. Tylko co z tego, jak teraz zacznie się od nowa :-pMam nadzieję, że Aleks będzie pod tym względem podobny do brata. Najgorzej, jak dziecko ma kolki w nocy... To dopiero makabra... Nie dość, że człowiek się nie wyśpi, to jeszcze dodatkowo cierpi razem z dzieckiem...

reklama
Witam! Ja będę rodzić we wrześniu i jestem z Rydułtów - tutaj też się wybieram na porodówkę! To moje pierwsze dzieciątko, prawdopodobnie córeczka :-).
Anoola - czy możesz napisać, jak się nazywa ta świetna położna z rydułtowskiej porodówki?
Chapicha - kiedy rodzisz? Nie zapomnij zdać relację, jak to jest w tych Rydułtowach (a tych wybojów na drodze z Rybnika rzeczywiście nie zazdroszczę, zwłaszcza teraz, kiedy są objazdy...).

Pozdrawiam słonecznie (bo własnie u mnie słoneczko wyjrzało! ;-))

Marbus ja na dniach jestem:), dzisiaj drugi dzień po terminie :).

A już z doświadczenia wiem, że w Rydułtowach jest całkiem, całkiem :)),

marbus gratulacje córeczki (prawdopodobnie) :-D Nie zapomnij się w tym upewnić, bo mój synuś na przykład miał być dziewczynką :szok: Ale jakoś mu sie odwidziało :-p

dziewczyny wpadam do was z zapytaniem... wybieram się z dzieckiem do Rybika do parku dinozaurów i bajkolandi czy jak to tam się zwie, ale trochę w ciemno. Może wy mi napisze czy warto? czy jest fajnie? co bardziej sie opłaca?park bajek czy dinozaurów?

Z góry bardzo dziękuje i życzę wam miłego dnia :-)

-Lorelain- W tym bajkowym parku nie byłam, ale ten Park Dinozaurów bardzo przypadł do gustu mojemu synkowi. Fajne miejsce, dziecko może się pobawić w tej piaskownicy wielkiej, także polecam :-D

Witam! Ja będę rodzić we wrześniu i jestem z Rydułtów - tutaj też się wybieram na porodówkę! To moje pierwsze dzieciątko, prawdopodobnie córeczka :-).
Anoola - czy możesz napisać, jak się nazywa ta świetna położna z rydułtowskiej porodówki?
Grażyna Pawełek.. :)
naprawde anioł nie kobieta !
o wszystko pytała , wszystko pokazała.. pomagała w oddychaniu.. do samego końca mnie masowała ale jak ujrzała główkę Majki na sam koniec dopiero wtedy mnie naciela mowiac ze główka nie miala szans przejsc :)

no i dziewczyny nie zapomnijcie zabrac ze sobą wody do picia..:)
mi polozna wrecz nakazala zabrac ! i wierzcie ze baaardzo pomaga :)

Chapicha ja dopiero 10 dni po urodziłam i to wywołany miałam teroretycznie poród.. ze 3 kroplówki OXY i nic.. dopiero masaż szyjki pomógł.. :)

a kiedy masz sie stawic do szpitala?

Szkoda, że żadna z Was nie zna nazwiska fajnej połoznej z Rybnika... :-( No nic, chyba będę musiała nadrobić te braki i sama Wam powiem, jak się dowiem z autopsji :-p

reklama
marbus gratulacje córeczki (prawdopodobnie) :-D Nie zapomnij się w tym upewnić, bo mój synuś na przykład miał być dziewczynką :szok: Ale jakoś mu sie odwidziało :-p

No tak, wszystko się może zdarzyć... ;-)

Anoola - dzięki za szybką odpowiedź! Będę pamiętać to nazwisko, które mi podałaś! :-)
Chapicha - trzymam kciuki, będzie dobrze! :cool2:

Do góry