reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
ewusek Dzięki, jakoś się trzymamy :tak: Jutro idę na kontrolę do szpitala i troszkę się denerwuję. Jakby co, to mnie zostawią na patologii... Wcale mi się to nie uśmiecha... No ale jak już mnie wsadzą do szpitala, to bez Bąbla się nie ruszę :-D

Hej dziewczyny:-)
Może i ja się do Was mogę przyłączyć? Właściwie teraz mieszkam w Zabrzu, ale pochodzę z Leszczyn..Moja Marysia urodziła się w Rybniku:-)..
Pozdrawiamy

maxwell Mam pytanko ;-) Już tu wszystkich molestuję, a skoro rodziłaś w Rybniku, to znaczy, że możesz coś wiedzieć :tak: Pamiętasz może nazwisko położnej, która ci przyjmowała poród? Jak tak, to czy polecasz ją, czy nie bardzo...
Ale jestem wychowana... Nawet się nie przywitałam :sorry2: Naprawiam, błąd: WITAM SERDECZNIE :-D

maxwell Mam pytanko ;-) Już tu wszystkich molestuję, a skoro rodziłaś w Rybniku, to znaczy, że możesz coś wiedzieć :tak: Pamiętasz może nazwisko położnej, która ci przyjmowała poród? Jak tak, to czy polecasz ją, czy nie bardzo...
Ale jestem wychowana... Nawet się nie przywitałam :sorry2: Naprawiam, błąd: WITAM SERDECZNIE :-D
Rodziłam w pod koniec listopada, ale położną pamiętam do dziś..Była bardzo sympatyczna i bardzo mi pomogła.Nazywa się Basia Marzec:-):tak:.W ogóle mam bardzo fajną panią ginekolog, do której chodzę. Ona akurat miała wtedy dyżur i też mi pomogła przy porodzie.Może słyszałaś -dr Anna Krzak-Bieńkowska..

maxwell A słyszałam, a nawet dwukrotnie miałam z nią przyjemność... Niestety, na mnie nie zrobiła dobrego wrażenia... To nieco dłuższa historia, ale potraktowała mnie paskudnie. Może miała gorszy dzień ;-)
Ja normalnie do Szmita chodzę. Może go kojarzysz, może nie, też w szpitalu pracuje.
Dzięki za nazwisko, z pewnością się przyda ;-)

reklama
Do góry