A
AnOoLa88
Gość
Natalia, moja koleżanka cos się opindala i nie napisala mi jeszcze nic ;x
Badylinka Witamy
Badylinka Witamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodziłam w pod koniec listopada, ale położną pamiętam do dziś..Była bardzo sympatyczna i bardzo mi pomogła.Nazywa się Basia Marzec:-).W ogóle mam bardzo fajną panią ginekolog, do której chodzę. Ona akurat miała wtedy dyżur i też mi pomogła przy porodzie.Może słyszałaś -dr Anna Krzak-Bieńkowska..maxwell Mam pytanko ;-) Już tu wszystkich molestuję, a skoro rodziłaś w Rybniku, to znaczy, że możesz coś wiedzieć Pamiętasz może nazwisko położnej, która ci przyjmowała poród? Jak tak, to czy polecasz ją, czy nie bardzo...
Ale jestem wychowana... Nawet się nie przywitałam Naprawiam, błąd: WITAM SERDECZNIE