reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

Aleee mnie tu dawno nie było ;)

Zapomniałam hasło... ;(

A ja mam na imię Sabina, męża mam, dziecko w drodze, uczę się w szkole policealnej no i nie wiem co jeszcze, jak na spowiedzi ;)...

Pozdrawiam :))

reklama
Witam serdecznie :-)
Ja tu jestem w zasadzie nowa, dopiero teraz znalazłam wątek z Rybnika :-D
I od razu mam pytanie do wszystkich już mam. Co prawda już raz rodziłam i to w Rybniku, ale nie pamiętam nazwiska położnej, która mi odbierała poród. Straszna idiotka, swoją drogą. Czy znacie jakieś nazwiska godne polecenia? Albo wręcz przeciwnie? Bo się troszkę stresuje, że tym razem znów będę się przez 3h godziny kłócić z położną, że mam skurcze parte...:wściekła/y:

Natusa ja też rodziłam w Rybniku 2 razy i szczerze powiem że byłam z położnych baaardzo zadowolona. Zwłaszcza przy 2 porodzie bo dziękiu super położnej nie byłam nacięta (a Oluś nie był mały - 4190g). Niestety nie pamiętam jej nazwiska. Wiem tylko że ma na imię Jola.
A Ty napisz jakiej płci dziedziątka sie spodziewasz i jakie będzie miało imię :-)

Dziewczyny! Więcej aktywności forumowej proszę!!!

ewusek drugi mężczyzna będzie :-) Aleksander
Zastanawiałam się, czy nie rodzić w Gliwicach. Tam można w wodzie rodzić. Ale tu, w Rybniku, mam mojego lekarza prowadzącego w szpitalu, dr Szmita. I tak szczerze, to tylko dzięki niemu w końcu urodził się Maskio. Nie chciał wyjść za nic, żadne kroplówki nie pomagały, nic. W końcu mój lekarz jakiś zastrzyk mi zafundował, tak na lewo troszkę ;-) Tylko ta położna........ Brak słów........

Ostatnia edycja:
natusa nie wiem czy zauważyłaś ale mój młodszy też Aleksander :-) tak że śliczne imię wybrałaś dla synusia :-D
A co do lekarzy to ja chodziłam do Szuścika i też bardzo go chwalę. Ty masz ciężkie przeżycia więc zrozumiałe że się boisz ale nie martw się. Teraz będzie lepiej :-)

Witam ja niestety nie pomogę bo rodziłam 2 razy w Wodzisławiu
Aleksander ładne imię ja mam córeczkę Aleksandre:-D:-)

Właśnie wróciłam od lekarza i się dowiedziałam, że jeszcze z tydzień se poczekam... :-(
ewusek ja również miło wspominam Szuścika z patologii w szpitalu. Strasznie sympatyczny i bardzo dużo mi pomógł swego czasu. A imię, owszem, bardzo ładne :-D Gratuluję dobrego gustu :blink::-D

Witam się dzisiaj i ja :))

natusa1988 widzę też już na końcówce :))

Ja dzisiaj kończę 40 tc, a dzidzi ani widu ani słychu ;))..

a ja sobie jadę do Rydułtów rodzić, jeden problem, że tam daleko trochę od domu i to jeszcze po takich wybojach... :))

Pozdrawiam ! :))

Dziewczyny! Jak sie zdecydujecie na ten sam szpital to jest szansa że sie spotkacie :-):-):-) Życzę żebyście nie musiały zbyt długo czekać na dzidziusie i żeby wam poszło szybko i sprawnie :-)

reklama
Natusia a gdzie chcesz rodzić?

Ewusek ja tu już czekam od 2 tygodni z rozwarciem (ale tylko 1 cm ;(), wczoraj na ktg nic mi nie wyszło (z tymi skurczami to mnie straszy i to nieźle). No i wszystko wskazuje na to, że przenoszę... A w poniedziałek na oddział mam wrócić... A to już bez dzidzi nie wyjddę...

Do góry