reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Bry :D Ja tylko na dwa słowa, oto one: MAM PIESKA :D:D:D:D:D:D:D:D

Wiem, wiem, obiecałam fotkę... Będzie, ale jak zrzucę na kompa ;p

Co tam słychać u Was?? Meldować mi się tu w kolejności niekoniecznie alfabetycznej ;P

witam dziewczyny ostatnio nie pisalam ale juz malutki jest zdrowy dostal 12 zastzrkow to bylo straszne ten jego placz ale dzis rano mial ostatni i juz na szczescie jest zdrowiutki. to jakas epidemia tych chorob przychodnie przepelnione nawet reka nie da sie ruszyc :crazy:

Witam Panie :-)

Muszę się pochwalić, jaki prezent dostałam na urodziny...
18 stycznia byłam umówiona z moim lekarzem na badanie w szpitalu i co się okazało. Wszystko gotowe, więc kroplóweczka i po 2h i 5min. Laura była już po drugiej stronie brzuszka. Od teraz kupujemy dwa torty urodzinowe tego dnia.
Pozdrawiam.

Pastelka Gratuluję Ci serdecznie :) Wrzuć jakąś foteczkę swojej pocieszki :) A jeśli chodzi o zdublowane urodzinki, to u mnie w rodzinie jest takich wysyp. Ale przynajmniej u Was nie będzie dylematu, do kogo na urodziny iść :p

Witam witam, dziewczynki :) Pogoda nam się zrobiła, więc grzecznie zapytuję, KIEDY W KOŃCU SIE SPOTKAMY??!! :) Która chętna na spotkanie i kiedy? Może podajmy jakieś terminy, które nam pasują, a potem po prostu się na jeden zdecydujemy? Co do miejsca, to można w jakimś figloraju czy w nibylandii... Albo u któreś z nas? Zrobimy sobie imprezkę "zrzutkową" :D Czyli każda coś tam przynosi i już :) Co myślicie?? Mnie pasuje prawie każdy weekend.

przepraszam:-p
bylam w szpitalu z najmlodsza:-(
bakterie w moczu:dry:a na odziale same zapalenia pluc i rotawirusy:dry::dry:
a moja bez infekcji i musiala tam siedziec:dry:
od wczoraj w domku:-D:-D:-D

reklama
Witam witam, dziewczynki :) Pogoda nam się zrobiła, więc grzecznie zapytuję, KIEDY W KOŃCU SIE SPOTKAMY??!! :) Która chętna na spotkanie i kiedy? Może podajmy jakieś terminy, które nam pasują, a potem po prostu się na jeden zdecydujemy? Co do miejsca, to można w jakimś figloraju czy w nibylandii... Albo u któreś z nas? Zrobimy sobie imprezkę "zrzutkową" :D Czyli każda coś tam przynosi i już :) Co myślicie?? Mnie pasuje prawie każdy weekend.

ja chetnie sie spotkam ale dopiero na wiosne jak juz Wojtus bedzie troszke wiekszy i bede mogla sobie pozwolic na dluzsze wyjscie. nie wiem czy etraz ma jakis skok rozwojowy czy cos bo nontop je nawet na spacer nie mozna zabardzo wyjsc bo zachwile glodny. niegrzeczna jestem nawet sie nie przywitałam :)

teraz pełno tych maluszkow w szpitalu sama nie dawno bym trafila z Wojtusiem ;/

Do góry