reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

hej witam Was! Nie wiem dlaczego dopiero teraz tu dotarłam...jestem z małęj miejscowości koło Wodzisławia Śląskiego...mam syna 10 letniego Benjamina i spodziewam się drugiego brzdąca...ma byc dziewczynka Malwinka...Pozdrawiam wszystkie sąsiadki!!!

reklama
Mam 30 lat, mieszkam w Czyżowicach k/Wodzisławia Śląskiego... mam męża i syna...jestem nauczycielem i jak wcześniej pisałam spodziewam się drugiego dziecka...mam nadzieję że są tu również mamusie z okolic te niedawno rozpakowane i nierozpakowane :)

Misialina Witamy serdecznie :) A czegóż to nauczasz?? Ja zawsze chciałam być nauczycielem... problem był w tym, że nie miałam pojęcia, czego chcę uczyć... Zaczęłam z polonistyką, ale bardzo szybko skończyłam... teraz chce podjąć się TEOLOGII :D I, bynajmniej, nie dlatego, że jestem jakoś przesadni wierząca ;P
Póki co rozwijam się twórczo w sztuce wizażu :) A konkretnie makijaż :) Zaczęłam przygodę z AVONem i teraz się w tym temaxie realizuję. Jakby któraś z Was potrzebowała porady albo czegoś w tym stylu z zakresu makijażu, pielegnacji skóry i włosów, to polecam się ;P

Zgadzam się. Jakoś chyba wszystkie o nas zapominały... ;) Albo te ich dzidziolki sa takie absorbujące :) Hehe :) Moje nie jest, więc moge sobie pozwolić na chwilkę przy komputerku ;)

Melduję, że żyję :-)
Moje dzieci też nie są aż tak bardzo absorbujące ale do 15.00 jestem w pracy a potem próbuję nadrobić moją nieobecność. Postaram się wpadać częściej :)

Hej... jestem nauczycielem nauczania zintegrowanego czyli w kl I-III...dziewczyny mam pytanie...czy któraś z Was rodziła w Rydułtowach w ciągu ostniego pół roku? mam kilka pytań dot. tego szpitala

moj Wojtus bardzo jest absorbujacy ale widac ma to po mamie :p ja nie pomoge bo rodzilam w Rybniku ale szwagierka rodzila z Rydułtowach i w sumie nie narzekała

reklama
Ja też dwa razy w Rybniku rodziłam. Ale koleżanka w Rydułtowach i troszke mi opowiedziała. Wiem, że na salę na oddziale położniczym może wejść np. tata dziecka (w Rybniku nie może), ale za to nie podają ZZO (w Rybniku podają za darmo). Sale chyba są dwuosobowe...

A ja i mój Małż dzisiaj zdecydowaliśmy, że będziemy mieć jeszcze jednego dzidziusia :) Jeszcze nie teraz, bo mamy troszkę kiepską sytuację mieszkaniową, ale kiedy się to zmieni, to będzie jeszcze jedno malusie :D

Dziewczynki, kiedy się spotkamy, co?? Tak się wybieramy jak sójki za morze, a w końcu trzeba coś postanowić :) Wiosna już idzie, a my co?? ;P

Do góry