reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Co tu tak cicho? Wszystkie chore czy co ?? :)
Słuchajcie, mam do Was pytanko (bo co mi zaszkodzi się zapytać ;P). Czy któraś z Was nie chciałaby zostać konsultantką Avonu? Jak teraz się zdecydujecie, to możecie za jakiś czas kupić sobie za niecałe 45zł przecudną torbę Batycki, wartą jakiś 1000zł. Ja już zachorowałam na tą torebeczkę... Cuuuuudo :) A pytam, bo robię właśnie lidera sprzedaży i potrzebuję złapać 5 konsultantek... Także jakby co, to byłabym Waszym Liderem :D A tak na codzień konsultantka ma świetne promocje na kosmetyki. Może kupić sobie produkty "Demo" za mniejsza kasę i jest jeszcze oferta "Netto" tylko dla konsultantek, gdzie kosmetyki, torebki etc. są znacznie tańsze, niż w katalogu. A do tego, za kwotę zamówienia odlicza sie jakiś procent (wysokość w zależności o d wartości zamówienia), który idzie do Twojej kieszeni :) Nawet jak się kupuje tylko dla siebie, to się BARDZO opłaca, wierzcie mi :)

A jeżeli nie ma chętnych, to może którać chciałaby katalogi regularnie dostawać? To polecam się ;) Jak co to piszcie na prv i tam szczegóły. Tak szczerze, to nie wiedziałam, że a Avonie można tak dużo zarobić... Serio :)

Poza tym, pytam się, co z tym spotkaniem ;P

reklama
Ojj ja tak dawno nie używałam klawiatury, że pomału zapomnę jak się na niej pisze.
Dodałam galeryjki ze zdjęciami moich księżniczek - zapraszam chętnych do obejrzenia :-).
Pozdrawiam, życzę dużo zdrówka i miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witam, mam pytanie o dobrego ortopedę dziecięcego najlepiej z Żor, ewentualnie Rybnik, może być prywatny...chciałam córce zrobić USG stawów biodrowych, i sprawdzić chód, bo miała zalecenie od lekarza z innej miejscowości, w której do tej pory przebywałam, żeby kontrolnie przyjść jak zacznie samodzielnie śmigać....
przebywam w Żorach od niedawna i nie orientuje się w tutejszym światku medycznym ;-)
Pozdrawiam Forumowiczki :-)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie Mamy...na tym wątku jestem nowa i w sumie nie z Rybnika a z Jastrzębia Zdroju. :-)Spodziewamy sie bliźniąt-2 chłopaków. Może rodziła któraś z Was w Jastrzębiu??Miałabym pytania odnośnie wyprawki szpitalnej

Karola witaj!

Ze szpitalem nie pomogę, ale chciała m pogratulować! 2 szczęścia naraz! :) Który to tydzień?
Pozdrawiam :)

witajcie nowe mamusie
Natusa tak patrzę na twój suwaczek i oczom nie wierzę schudłas prawie 15kg:szok::-)super jak tego dokonałas dalej jesteś na diecie Mai Błaszczyk???

chapicha -U mnie to 22 tydzień także coraz bliżej do końca...Natusa1988 ja też marzyłam o dwóch dziewczynkach ale im bliżej było poznania płci tym bardziej coś mi podpowiadało że będzie 2 chłopaków(mężuś oszalał z zachwytu juz u lekarza)-jak widać intuicja kobieca niezawodna. Nasi chłopcy będą nosić takie imiona jak Twoi synkowie-Maksymilian i Aleksander:-)

reklama
monia Ano schudłam, ale teraz stoi w miejscu, bo mam problemy ze zdrowiem... :( Znowu jestem żółta i tym razem to już nie może być od plastrów ;(

karola No gratuluję świetnego wyboru imion :D Ładnie razem brzmią :) Maks i Aleks :) No, chyba że twój nie będzie Aluś, a Oluś :)

Do góry