reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

Jeszcze raz witam serdecznie : -)

Coś więcej o sobie :) Mam 26 lat, jak wiecie jestem z Jastrzębia, jestem w ciąży po raz pierwsze, co się wiąże z tym, że wszytsko jest dla mnie zajebiście nowe i nieznane :D
Ciąża przebiega u mnie znakomicie, dolegliwości nie miałam żadnych poza sennością, która mi towarzyszyła około dwóch tygodni i zgagą :) Ale trwała krótko :) Brzuszek mam jeszcze stosunkowo mały, przytyłam jedynie 1,5 kg :D
Noi to będzie SYN :D

I cecha charakterystyczna dla mnie:
- pożeram masowe ilości kapusty kiszonej i ogórków kiszonych - ale żeby nie było, to przed ciążą też tak miałam :D

reklama
Ha, to ja znam taką, która w ciąży jadła ogórki kiszone z nutellą :D

ewusek, Byłyśmy dzisiaj w Twojej okolicy, to znaczy przeszłyśmy przez lasek :) W fajnym miejscu sobie zamieszkujesz :) To kiedy możemy się wbić?? :D

I ponownie zapytuję: CO Z TYM SPOTKANIEM?? Ja, Malwina i Monika już jedno mamy zaliczone, a reszta to co?? :D

Cześć dziewczyny! Sorry że sie tak długo nie odzywałam ale byłam chora i ja i moje łobuzy i w ogóle nie miałam czasu usiąść do kompa. A poza tym zwykle piszę z pracy bo w domu mam taki złom że nerwy mnie biorą jak coś na nim mam robić.
Przede wszystkim Nuuuuśka GRATULACJE!!!! Witamy małego Oleczka na świecie!
Dzikuska - witaj i zaglądaj jak najczęściej.
A do mnie możecie wpaść choćby w tym tygodniu. Tylko zgadajcie się kiedy wam pasuje.

Nie taki straszny??!!??!! Ależ jaaaasne :D:D:D

Nie no, bywa ciężko... Ale porządne znieczulenie dużo daje. Jak masz taką możliwość, gwiazdeczko, to skorzystaj z tego. Normalnie ZZO jest płatne słyszałam, że nawet 500zł (ile w tym prawdy, to nie wiem), ale tu u nas za darmola :D

Nie taki straszny??!!??!! Ależ jaaaasne :D:D:D

Nie no, bywa ciężko... Ale porządne znieczulenie dużo daje. Jak masz taką możliwość, gwiazdeczko, to skorzystaj z tego. Normalnie ZZO jest płatne słyszałam, że nawet 500zł (ile w tym prawdy, to nie wiem), ale tu u nas za darmola :D

myśle ze sie zdecyduje oczywiscie jesli nie bedzie jakis przeciwskazan ale tez słyszałam ze duzo zalezy od personelu ale ile w tym prawdy to nie wiem ;/

dzieki dziewczyny

reklama
Witam wszystkie mamy!
To mój pierwszy post, dlatego nie najedzcie na mnie zbytnio jak cos zle napisze.

Mam 21 lat i jestem prawdopodobnie w drugiej ciąży (spoznia mi się okres 2 tygodnie). Pierwszą ciąże prowadzłiła mi pani doktor z Rydułtów jednakze nie do konca jestem zadowolona z jej usług. Cały czas wmawiała mi ze mam napięty brzuch i przez to co 3 tygodnie lądowałam z rydułtowskim szpitalu. Sam poród odbył się bez komplikacji i bez zastrzeżen do personelu. Dzis moja córka ma 2 latka.

Mam do was jednak pytanie czy polecicie mi jakiegoś dobrego ginekologa - oczywiscie prywatnie najlepiej rownież z rydułtów???? i podacie mi kiedy i w jakich godzinach przyjmuje. Niestety w internecie bardzo trudnoznaleść info na temat w jakich godzinach lekarze przyjmują prywatnie.

Do góry