Czesc dziewczynki
Cisza spowodowana zlosliwoscia rzeczy martwych czyli internetu :| dopiero dzic wreszcie cos sie obudzilo uch, bo przez ostatnie pare dni nie umialam zadnej stronki zaladowac wrrr....widze Natusa, ze chorobsko dopadlo
niedobrze, uwazaj na uszka, u mojej Olusi ehh przez blad i niedoleczenie lekarzy, z pozoru zwykle zapalenie uszka skonczylo sie na dzien dzisiejszy stwierdzonym obustronnym niedosluchem przewodzeniowym
To co przeszlysmy i przechodzilysmy to po prostu masakra, 2 operacje, teraz czeka Nas kolejna.
A zmieniajac temat, lykam caly czas magnez, plamienia ustaly tak jak pisalas
robie sie juz calkiem jak wieeeeelka pileczka
aaa i w czwartek bylam ogladac Szpital, tzn. na trakt porodowy Nas nie wpuscili, bo bylo pelno, ale rozmawialam z hmmm....sadze ze to byla glowna oddzialowa, powiedziala mi wszystko co i jak, na szczescie nic sie nie zmienilo,choc najlepsze haslo jakie uslyszalam to odnosnie znieczulenia zzo " Tak, jest bezplatne ale powiedzmy na zyczenie". Oczywiscie chodzi o to, jak to potem Pani probowala wytlumaczyc, ze zalezy to od oceny rozwarcia itd.ale wiadomo, ze im zalezy rowniez i w najwiekszej mierze na kasie, bo jesli my za to nie placimy, to wiadomo, ze zbytnio skorzy do tego zeby zzo podawac to oni nie sa :| Ale ja sie nie dam tak latwo