reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

No mnie pewnie dłużej zajmie chudnięcie, skoro nie karmiłam piersią za długo... No, ale zobaczymy. Na razie wracam na "Dietę życia" i zobaczymy. Rano sobie zrobiłam soczek, trzy jabłuszka i marchewka, postawiłam se go na stole i idę do łazienki. Wracam, a tu soczku nie ma. Maks się podłączył ;P

malwina Jakby co, to pomożemy Ci się urządzić :D Zaopiekujemy się tu Tobą, nie martw się ;)

reklama
ja mialam bardzo duzo wody zawsze... po porodzie bylo mnie juz tylko pol:)
a reszta szybko bo ja zawsze mam anemie i jesc zabardzo nie potrafie... muszam sie bo wiadomo ale i tak duzo mi ucieka:)po pierwszym porodzie wazylam 55 kilo, po drugim 63kilo... ale przy moim 175 to dobrze jak cos zostalo bo wygladalam jak wieszak na kosci... zobaczym,y teraz:)

Nowosci po wizycie u Gina ;) : badania hmmm....krew dalej do dupy, wyniku jeszcze bardziej spadly, mimo brania zelaza, a lekarka stwierdzila, ze moze po prostu taki juz urok tych moich ciaz, bo przeciez przy Olusi bylo to samo :| a czlowiek pakowal w siebie co sie dalo, byle by jak najwiecej witamin.
Tydzien 35/36, waga : 67 kg. :D Termin jak byl na 11 listopada :) I l4 mam na razie do 18-go listopada :) Moja Gin dzis mi powiedziala - Pani Agnieszko niech sie Pani nie martwi,jeszcze pare tygodni i wszystko wroci z wynikami do normy, widac na prawde zle sie przyswajaja witaminy. heh norma wynikowa, ale co do spania i reszty to uuu....zaczynamy od nowa ;D

reklama
Ja tez cala ciaze mialam anemie branie witamin i nic nie pomagalo moze tak jest ze organizm gorzej przyswaja wit. w ciazy.
Nuuuska Ale Ty mialas przesliczna cudna boska i nie wiem jeszcze jaka suknie slubna!!!!! My mamy narazie tylko cywilny ale jak bedziemy brali koscielny chce miec taka!!!!!!!!!!!!!! BOSKA!!!!!

Do góry