reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

Hi hi a widzisz wakacje sprzyjaja :-) U nas bylo tak samo bylismy w grudniu na wakacjach na Teneryfie i 3 tygodnie po powrocie dowiedzialam sie ze bedziemy mieli dzidzie hi hi ;-D Ale moj maz mial mine jak sie dowiedzial nie zapomne tego do konca zycia;-)

reklama
No ja z Ola to wygladalam jak maly wielorybek na prawde :p Najpierw byl brzuch potem dlugo dlugo nic i ja sie pojawialam hahaha ;D teraz to dopiero od jakis 3 tygodni przypominam toczaca sie pilke xD bo wczesniej nic nie bylo widac, no ale jak to przewaznie bywa, pod koniec brzuszek wywala wiec i tym razem sie doczekalam i jak patrze teraz w dol to yyy...nie widze nic oprocz pepka :D
Jednak najsmieszniejsze jest to, ze kiedy z Ola przytylam prawie 30kg nie bylo mi nic. Ani kregoslup nie bolal, ani nogi, a w tej chwili przytylam 7kg, i na dzien dziesiejszy siada mi kregoslup, zebra bola jak nie wiem, i w nogach straszne skurcze lapia :| Widac kazda ciaza ma swoj urok :)

Ojej, a Twoja Olusia kończy za chwilę 6 lat :) Ale panna :) Mnie się marzy córeczka... Może kiedyś się doczekam ;P Póki co to mam taki sajgon w domu, że szok ;) Maks lata po przedpokoju i krzyczy "Mama mama mama mama", Aleks leży na bujaku i udaje, że śpi, a ja jestem taaaaka śpiąca ;P A A. zaraz do pracy idzie. I zostanę sama... Nie lubię zostawać sama w domu :(

nom :D dokladnie za tydzien i dwa dni ma urodzinki :):) Kochane Malenstwo heh a wlasciwie to juz nie malenstwo :)...a co do zostawania samej..eh ja tez tego nie znosze, ale widzisz, jestem sama od 3 miesiecy a "tatus" dopiero za miesiac przyjedzie :| okropnosc, ciesze sie ze przetrwalam do tego momentu bez problemow, bo samej bylo na prawde ciezko

Wyobrażam sobie... Ale tatusiowi pewnie też nie jest ławo... Ale co do kochanego maleństwa, to zobaczysz, jakie wyda Ci się dorosłe, jak urodzisz synka ;) Ja doznałam szoku, jak Maksa zobaczyłam w szpitalu ;P

Nom to to na pewno ;) hihihih ja juz czesto przezywam szok jak patrze na Nia jaka ona juz samodzielna, a jeszcze niedawno taaaki malutki robaczek byl oj...
Ale tak to jest, jak mysle, ze za rok czeka Nas szkola to doznaje przerazenia hehe xD

ja też pamiętam jak przyszłam ze szpitala z Mateuszkiem to Ola wydawała juz mi się taka duża:szok:a miała 2,5roku:tak:ale teraz dalej jest malutka córeczką:-)
no a u nas sajgon Ola i Mateusz chorzy:-(MAteusz ma strasznie duszący kaszel że prawie na wymioty go zbiera:baffled:

witam sie:-D
Sylwi przeszlo bardzo szybko:-D
bylismy wczoraj w Bukowie.... alew mialy radoche... super te mini zoo... a pogoda tez dopisala:-D:-D:-D
ja przytylam narazie 7,5 kilo... a w kazdej to standardowo 28,5:dry:
ale schudniecie zajmowalo mi zaledwie 3 miesiace:-D:-D:-D
zobaczymy teraz do konca tezy miechy jeszcze:-D:-D

wszystkim chrowitkom duzo zdrowka zycze:-D:-D:-D

reklama
Hej. Ja jak przeprowadzimy sie do Rybnika bede od poniedzialku do piatku sama bo maz bedzie dalej tu pracowal:-( Nie wiem jak to zniose ale mysle ze damy rade;-)
Basia1807 Jak Ci sie udalo zrzucic tak szybko tyle kilogramow????:-O Nie zla jestes:-) Ja to po ciazy nie moglam zrzucic 5 choc karmilam ruszalam sie odzywialam zdrowo dopiero jak poszlam w maju na wyciecie migdalkow to nie moglam nic jesc i wtedy spadlo cale szczescie ale zastanawiam sie jak kiedys bede jeszcze w ciazy i po niej bede miec cos do zrzucenia to co sobie wytne wtedy???? ;-D
Boze dziewcz nawet nie wiecie jak ja sie boje tej przeprowadzki:baffled: Coray blizej to ja mam wieksze watpliwosci cholera ale cale szczescie ze poznalam (narazie wirtualnie was) to troche razniej jest:happy2:

Do góry