reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Az sie zawstydzilam ;>...hihihi co do Oluski to tiaaa nie wiem czy na pewno tylko po mnie ale dziewcynka sliczna, smieje sie z Niej, ze jeszcze troche a lancuszki chlopcow beda staly pod oknami :D
A co do sukni slubnej to smiejcie sie ale wzielam pierwsza jaka spodobala mi sie w Salonie. Po prostu weszlam, przymierzylam, pasowala wiec do wora i do domu ;P No ale teraz bidna marnie skonczyla, wisi w szafie i sie kurzy taaaaakze...:D jak bedzie trzeba to walcie smialo,podobno pozyczanie to dobry omen w trakcie slubu a ja z mila checia suknie pozycze :):) Niech i Wy perelki blyszczcie :D

Moja też wisi w szafie. Tyle, że moja raczej nie będzie na nikogo pasować... Przy moim biuście (grrrrrr) to na większości dziewczyn wisi jak worek pokutny :p

Ja tez weszłam do sklepu z sukniami i wziełam pierweszą co mi sie rzuciła w oczy i spodobała....no i teraz też wisi w szafie prawie juz 6 lat :)
a tak wogóle to witam z kawką może któras się podłączy?

Witam się :).

Mówię cześć nowym koleżankom :), fajnie, że coraz więcej nas! :))

Monia jak mi sie ekspres nagrzeje to ja się przyłączę do Ciebie :)

A co u nas? Tośka rośnie jak na drożdżach, dziennie marzniemy trochę na dworze, właśnie chce mi pomagać pisać na klawiaturze, do siadania sie zabiera Łobuza mała ostatnio a tak to wszystko ok:).

A mama *(czyli ja ;D) zaczęłam szkołę (fototechnik policealny) i boję się że będę mieć coraz mniej pokarmu przez to, co prawda szkoła co 2 tygodnie w weekendy, ale po ostatniej niedzieli było bardzo ciężko, siedziałam tak od 8 do 16 a moim laktatorem sie nie da odciągać (znaczy się ja nie umiem, bo mam za mało siły) i jakk przyjechałam do domu to myślałam, że piersi mi pękną... :(. I nie wiem co mam robić ;(

Chapicha fototechnik to coś związane z fotografią tak? ja bardzo lubię robic zdjęcia i chciała bym umiec robic takie profesjonalniej i juz myślałam własnie nad jakąs szkołą albo kursem........

A ja kawy nie pijam, ale za to z soczkiem się dołączę ;)

chapicha Fajnie, że się uczysz :) Ja też bym chciała, ale na razie nie mogę... Ale od przyszłego roku planuję jakieś studium, może farmaceutyczne. Dowiedziałam się, że jest jedno takie w Rybniku, tylko nie wiem, ile czesne kosztuje... Wysłałam maila i czekam na odpowiedź. A co to ten "fototechnik"??

Technik fotograf inaczej :)

Różne rzeczy związane z fotografią ze strony praktycznej (np. ciemnia, photoshop) i teoretycznej (np. techniki fotografii, procesy fotograficzne).

Monia jak będziesz szukać szkoły to odradzam AP ;P. Sama się tam uczę i baaaaardzo dużo tej szkole brakuje do perfekcji na tym kierunku, jestem na III semestrze i podobnie jak niektórzy z mojej grupy mało co umiem (tak wyglądają zajęcia- a może inaczej - wcale nie wyglądają...) a w czerwcu egzamin...

No ale cóż, przynajmniej trochę sobie z photoshopem radzę...:p

Do czerwca kupa czasu :) Dasz radę i zdasz śpiewająco ;) Jak się ma do czegoś talent, to wystarczy chcieć. Nawet nauczyciel imbecyl nie przeszkodzi ;) Wierz mi ;P

reklama
Cześc Dziewczyny :)
Witam się i przyłaczam z mleczkiem.

Chapicha super że szkołe zaczełaś a ze spotkaniem jakoś nam nie wychodzi a teraz to tym bardziej nie wyjdziemy bo Oluś poparzony :(

Natusa ja nie chce Ci odradzać tego studium ale po liceum też właśnie chciałam iść ale poczytałam na forach, popytałam w aptekach i dowiedziałam się że później technik farmacji pracuje w aptece ale raczej tylko jako "przynieś, wynieś, pozamaiataj" i nie zarabaia kokosów. No ale to tylko z opini paru osob ;)

Ja chce iść na pielegniarstwo albo ratownictwo medyczne ale na studia no ale to jeszcze jakieś 2 lata. A wiecie co jest najlepsze. Że ja mam urlop macierzyński tylko do 28 pażdziernikaaaa. Dobrze że potem jeszcze urlop i jakies tam głupoty ale no w styczniu wracam do pracy.

Do góry