reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

Hej.:-)
Ja z mila chcia chcialaby miec taka suknie:-D A jaki masz rozmiar??? Ja nosze 36 my slub planujemy moze w 2012 ale jeszcze nie wiemy dokladnie jak jeszcze bedziesz ja miala to kto wie moze odkupie :rofl2: No oczywiscie coreczka sliczna jak malowanie:-)

Witam się :).

Mówię cześć nowym koleżankom :), fajnie, że coraz więcej nas! :))

Monia jak mi sie ekspres nagrzeje to ja się przyłączę do Ciebie :)

A co u nas? Tośka rośnie jak na drożdżach, dziennie marzniemy trochę na dworze, właśnie chce mi pomagać pisać na klawiaturze, do siadania sie zabiera Łobuza mała ostatnio a tak to wszystko ok:).

A mama *(czyli ja ;D) zaczęłam szkołę (fototechnik policealny) i boję się że będę mieć coraz mniej pokarmu przez to, co prawda szkoła co 2 tygodnie w weekendy, ale po ostatniej niedzieli było bardzo ciężko, siedziałam tak od 8 do 16 a moim laktatorem sie nie da odciągać (znaczy się ja nie umiem, bo mam za mało siły) i jakk przyjechałam do domu to myślałam, że piersi mi pękną... :(. I nie wiem co mam robić ;(

Ja mialam tak samo z tym mlekiem mi tak lecialo ze ciagle jak bomby i dwa razy od tego zapalenie milam:-( Goraczka po 40 stopni ehhh az mi sie wspominac nie chce. A ja mialam ten reczny i elektryczny laktator. Elektryczny mialam wypozyczony ze sklepu na 3 miesiace tylko a jak oddalam to masakra byla z tym recznym rece mnie bolaly to maz mi odciagal :rofl2: bo wiecej sily hihi i tylko pytal jeszcze, jeszcze:-D

reklama
A ja kawy nie pijam, ale za to z soczkiem się dołączę ;)

chapicha Fajnie, że się uczysz :) Ja też bym chciała, ale na razie nie mogę... Ale od przyszłego roku planuję jakieś studium, może farmaceutyczne. Dowiedziałam się, że jest jedno takie w Rybniku, tylko nie wiem, ile czesne kosztuje... Wysłałam maila i czekam na odpowiedź. A co to ten "fototechnik"??

To mow szybko Kochana gdzie to studium albo jakiegos linka podaj please tez napisze.

Cześc Dziewczyny :)
Witam się i przyłaczam z mleczkiem.

Chapicha super że szkołe zaczełaś a ze spotkaniem jakoś nam nie wychodzi a teraz to tym bardziej nie wyjdziemy bo Oluś poparzony :(

Natusa ja nie chce Ci odradzać tego studium ale po liceum też właśnie chciałam iść ale poczytałam na forach, popytałam w aptekach i dowiedziałam się że później technik farmacji pracuje w aptece ale raczej tylko jako "przynieś, wynieś, pozamaiataj" i nie zarabaia kokosów. No ale to tylko z opini paru osob ;)

Wiesz to chyba zalezy gdzie bo tak jak pisalam moja ciocia pracuje w aptece ma tech. farm. i naprawde swietnie zarabia i nie jest przynies podaj:happy2: A i dodam ze nie dostala pracy '' po znajomosci'' wiec roznie to bywa. :-) A ja sobie mysle ze moze zrobilabym studium a potem dopiero studia nie wiem sama czego chce ehhh;-)

Tylko jedno jest w Rybniku i czekam na odpowiedź od nich. Bo nie ma tam nic podanego konkretnie. Ani czy to dzienne, wieczorowe czy zaoczne, ani czesnego nie ma, nic. Wiem tylko tyle, że część absolwentów ma zapewnioną pracę podobno. Ale nabór na ten rok już się zakończył. A więc tylko przyszły rok wchodzi w grę.

A tu jest link do tej szkoły http://www.anders.rybnik.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1

Ostatnia edycja:
Jak mnie będzie stać, to czemu nie ;) Bo to szkoła prywatna, więc aż się boję... Jak mi zaśpiewają 500zł miesięcznie to ja sobie odpuszczę... Studia taniej wychodzą ;P

Dowiedziałam się, że w Gliwicach jest studium za 300zł miesięcznie. Ale to jeszcze dojazd trzeba doliczyć... PKS do dworca i potem albo z buta kawał drogi albo autobus następny... Masakra... Ale szkoła świetna. Coś o tym wiem ;P

Dowiedziałam się, że w Gliwicach jest studium za 300zł miesięcznie. Ale to jeszcze dojazd trzeba doliczyć... PKS do dworca i potem albo z buta kawał drogi albo autobus następny... Masakra... Ale szkoła świetna. Coś o tym wiem ;P

a w Gliwicach to wiem i wlasnie mnie te dojazdy przybijaja nie bardzo bym tak chciala :-( No ale zobaczymy moze Ci odpisz z Rybnika:-) czy to oni napisali ze w Gliwicach jest???

reklama
Nie nie, pytałam się koleżanki, jak to tam wygląda. Wpisowe 250zł i czesne 300 miesięcznie. Jakby się miało autko, to w dwie osoby to już lepiej. Ale w pojedynkę to dopiero se ne wrati :D A z rybnickiego Andersa czekam. Może by tam zadzwonić?... Tyle, że akurat nie mam nic na karcie ;P Poczekam na męża, może mi pozwoli :p

malwina A co ty planujesz z dzieckiem zrobić na czas szkoły?? Ja myślałam, żeby na zaoczne iść, a takie jest właśnie w Gliwicach... Stąd moje rozterki...

Do góry