malwina1209
Mamusia Alanka:-)
Hej.:-)
Ja z mila chcia chcialaby miec taka suknie A jaki masz rozmiar??? Ja nosze 36 my slub planujemy moze w 2012 ale jeszcze nie wiemy dokladnie jak jeszcze bedziesz ja miala to kto wie moze odkupie No oczywiscie coreczka sliczna jak malowanie:-)
Ja mialam tak samo z tym mlekiem mi tak lecialo ze ciagle jak bomby i dwa razy od tego zapalenie milam:-( Goraczka po 40 stopni ehhh az mi sie wspominac nie chce. A ja mialam ten reczny i elektryczny laktator. Elektryczny mialam wypozyczony ze sklepu na 3 miesiace tylko a jak oddalam to masakra byla z tym recznym rece mnie bolaly to maz mi odciagal bo wiecej sily hihi i tylko pytal jeszcze, jeszcze
Ja z mila chcia chcialaby miec taka suknie A jaki masz rozmiar??? Ja nosze 36 my slub planujemy moze w 2012 ale jeszcze nie wiemy dokladnie jak jeszcze bedziesz ja miala to kto wie moze odkupie No oczywiscie coreczka sliczna jak malowanie:-)
Witam się .
Mówię cześć nowym koleżankom , fajnie, że coraz więcej nas! )
Monia jak mi sie ekspres nagrzeje to ja się przyłączę do Ciebie
A co u nas? Tośka rośnie jak na drożdżach, dziennie marzniemy trochę na dworze, właśnie chce mi pomagać pisać na klawiaturze, do siadania sie zabiera Łobuza mała ostatnio a tak to wszystko ok.
A mama *(czyli ja ;D) zaczęłam szkołę (fototechnik policealny) i boję się że będę mieć coraz mniej pokarmu przez to, co prawda szkoła co 2 tygodnie w weekendy, ale po ostatniej niedzieli było bardzo ciężko, siedziałam tak od 8 do 16 a moim laktatorem sie nie da odciągać (znaczy się ja nie umiem, bo mam za mało siły) i jakk przyjechałam do domu to myślałam, że piersi mi pękną... . I nie wiem co mam robić ;(
Ja mialam tak samo z tym mlekiem mi tak lecialo ze ciagle jak bomby i dwa razy od tego zapalenie milam:-( Goraczka po 40 stopni ehhh az mi sie wspominac nie chce. A ja mialam ten reczny i elektryczny laktator. Elektryczny mialam wypozyczony ze sklepu na 3 miesiace tylko a jak oddalam to masakra byla z tym recznym rece mnie bolaly to maz mi odciagal bo wiecej sily hihi i tylko pytal jeszcze, jeszcze