reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was trafiła na tą babeczkę? Warto przycupnąć, zapoznać się z jej ebookiem?
Miałam okazję słuchać jej webinaru, ale jej głos wpływa jakoś negatywnie na mnie ;p jakoś mnie ta kobieta stresuje.
Jak usłyszałam pierdolenie, że niektóre kobiety nie mogą zajść w ciąże, bo mają blokadę, która jest spowodowana złymi relacjami z własną mamą 😯 to zakończyłam słuchanie.

Miałam okazję słuchać jej webinaru, ale jej głos wpływa jakoś negatywnie na mnie ;p jakoś mnie ta kobieta stresuje.
Jak usłyszałam pierdolenie, że niektóre kobiety nie mogą zajść w ciąże, bo mają blokadę, która jest spowodowana złymi relacjami z własną mamą 😯 to zakończyłam słuchanie.
W drugą stronę też chyba nie jest dobrze, bo ja ze swoją jesteśmy psiapsiółami i też ciąży brak xD.

Oczywiście TSH po byku nic do tego nie miało- zbyt dobre relacje z mamą i efektu (ciąży) nie ma😅.

Nie, takie pierdolenie nie jest dla mnie- tylko bym się wkurzała.

Wiadomo nikt nie lubi okresu, ale co jak co, ale dzięki niemu można się wiele dowiedzieć co tam się dzieje z naszymi hormonami.
Lepiej już że są i przychodzą regularnie, bo faktycznie każda miesiączka jest nową szansą (jakkolwiek to brzmi 🤷‍♀️). Jak jej nie ma to dopiero jest problem.
Ile z nas cieszy się, że w końcu ta miesiączka przychodzi, można od nowa zacząć odliczanie i zapisy na nowe testowanie :)

Dalej nie widzę powodu żeby ją kochać 😂 jest naturalna częścią procesów zachodzących w naszym ciele, ale tylko 50% społeczeństwa musi się mierzyć z tą suką. Panowie świetnie mogą se radzić bez niej 😂

Dalej nie widzę powodu żeby ją kochać 😂 jest naturalna częścią procesów zachodzących w naszym ciele, ale tylko 50% społeczeństwa musi się mierzyć z tą suką. Panowie świetnie mogą se radzić bez niej 😂
3ED5A76B-E7A5-4227-BEBB-8D38E0D5A3EA.jpeg

Będzie dobrze! Musi być.
Za chwilkę będziesz miała z górki🙂.

Kutwa, jak miałabym pokochać miesiączkę, jak jej nienawidzę, odkąd pierwszy raz ją dostałam xD?
Już ma u mnie minusa za takie pier*olenie.

Jak asceta: pokochać miesiączkę, ale jednocześnie biczować się za to, że przyszła, a później wybaczać xD.
(„Nu, nu, kochana macico, nieładnie, że wydalasz ciałko żółte, a teraz już uspokój się i przygotuj na odpowiednie przyjęcie zarodka.”)

Padłam 😁😁😁😁 nu nu kochana macico 🤣🤣🤣🤣 dialog przeprowadzony w tym momencie 😁😁😁😁 jakbyście widziały minę mojego męża .... 😆😆😆 Ale musiałam mu to przeczytać bo ja aż wyłam ze śmiechu

Ja znam to w wersji:
Posłowie krzyżaccy: Gutten Morgen, Herr Jogaiła
Jagiello do Witolda: Oni mi chcą dać butem w mordę?

(Koniec sucharu XD)
Ja rano w pracy nie mogę i nie mam czasu na pisanie, ale jak lubisz takie historyczne suchary, to musisz też lubić średniowieczne memy ( ja je uwielbiam 😁).

Załączniki

• E56E5837-4861-4D3C-81BD-B324B023C412.jpeg
    E56E5837-4861-4D3C-81BD-B324B023C412.jpeg
    82,1 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry