Miętusek
Moderator
Najpierw musi być trzonowanie, żeby można było testować wszystko się zgadzaPrzeczytałam na nowe „trzonowanie” XD what’s wrong with me?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw musi być trzonowanie, żeby można było testować wszystko się zgadzaPrzeczytałam na nowe „trzonowanie” XD what’s wrong with me?
Miałam okazję słuchać jej webinaru, ale jej głos wpływa jakoś negatywnie na mnie ;p jakoś mnie ta kobieta stresuje.Dziewczyny, czy któraś z Was trafiła na tą babeczkę? Warto przycupnąć, zapoznać się z jej ebookiem?
W drugą stronę też chyba nie jest dobrze, bo ja ze swoją jesteśmy psiapsiółami i też ciąży brak xD.Miałam okazję słuchać jej webinaru, ale jej głos wpływa jakoś negatywnie na mnie ;p jakoś mnie ta kobieta stresuje.
Jak usłyszałam pierdolenie, że niektóre kobiety nie mogą zajść w ciąże, bo mają blokadę, która jest spowodowana złymi relacjami z własną mamą to zakończyłam słuchanie.
Wiadomo nikt nie lubi okresu, ale co jak co, ale dzięki niemu można się wiele dowiedzieć co tam się dzieje z naszymi hormonami.
Lepiej już że są i przychodzą regularnie, bo faktycznie każda miesiączka jest nową szansą (jakkolwiek to brzmi ). Jak jej nie ma to dopiero jest problem.
Ile z nas cieszy się, że w końcu ta miesiączka przychodzi, można od nowa zacząć odliczanie i zapisy na nowe testowanie
SłusznieMiałam okazję słuchać jej webinaru, ale jej głos wpływa jakoś negatywnie na mnie ;p jakoś mnie ta kobieta stresuje.
Jak usłyszałam pierdolenie, że niektóre kobiety nie mogą zajść w ciąże, bo mają blokadę, która jest spowodowana złymi relacjami z własną mamą to zakończyłam słuchanie.
Będzie dobrze! Musi być.
Za chwilkę będziesz miała z górki.
Kutwa, jak miałabym pokochać miesiączkę, jak jej nienawidzę, odkąd pierwszy raz ją dostałam xD?
Już ma u mnie minusa za takie pier*olenie.
Jak asceta: pokochać miesiączkę, ale jednocześnie biczować się za to, że przyszła, a później wybaczać xD.
(„Nu, nu, kochana macico, nieładnie, że wydalasz ciałko żółte, a teraz już uspokój się i przygotuj na odpowiednie przyjęcie zarodka.”)
Ja rano w pracy nie mogę i nie mam czasu na pisanie, ale jak lubisz takie historyczne suchary, to musisz też lubić średniowieczne memy ( ja je uwielbiam ).Ja znam to w wersji:
Posłowie krzyżaccy: Gutten Morgen, Herr Jogaiła
Jagiello do Witolda: Oni mi chcą dać butem w mordę?
(Koniec sucharu XD)
Ja zawyłam z tegoJa rano w pracy nie mogę i nie mam czasu na pisanie, ale jak lubisz takie historyczne suchary, to musisz też lubić średniowieczne memy ( ja je uwielbiam ).