reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
To madrzejsza o webinar powiem Wam, że po 21 powinnyśmy zrezygnować z urządzeń emitujących niebieskie światło gdyż ponieważ wpływa to na produkcje melatoniny i zostało już opublikowane badanie, które wykazało, że kobiety z z odpowiednim poziomem melatoniny miały lepsze i więcej oocytów w procesie in vitro 😍
Dodatkowo co ciekawe w parach gdzie mężczyzna ma niski poziom wit D zdarzają się częściej wczesne poronienia

Kurde wiecie co ... biorę ten acard i okres mam mega obfity. Pytałam dziś lekarza czy mogę przestać go brać na te kilka dni bo się wykoncze... ale mówił że lepiej nie bo miałam za bardzo podwyższone krwinki i może się źle skończyć takie odstawianie( ale ten lekarz jest trochę walnięty, a inny na urlopie), pytałam ginekologa i mówiła że jak bardzo mam obfite krwawienie po tych tabletkach to lepiej żebym odstawiła chociaż na 2 pierwsze dni okresu.... no i nie wiem co robić 😏😏😏😏 zużyłam już paczkę tamponów i prawie 2 paki podpasek... Leżę blada jak ściana nawet oczu nie mogę otworzyć tak mnie to męczy ... no i brzuch boli strasznie .... Doradzicie coś? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Kurde wiecie co ... biorę ten acard i okres mam mega obfity. Pytałam dziś lekarza czy mogę przestać go brać na te kilka dni bo się wykoncze... ale mówił że lepiej nie bo miałam za bardzo podwyższone krwinki i może się źle skończyć takie odstawianie( ale ten lekarz jest trochę walnięty, a inny na urlopie), pytałam ginekologa i mówiła że jak bardzo mam obfite krwawienie po tych tabletkach to lepiej żebym odstawiła chociaż na 2 pierwsze dni okresu.... no i nie wiem co robić 😏😏😏😏 zużyłam już paczkę tamponów i prawie 2 paki podpasek... Leżę blada jak ściana nawet oczu nie mogę otworzyć tak mnie to męczy ... no i brzuch boli strasznie .... Doradzicie coś? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Yyyy acard wręcz należy odstawić na czas krwawienia 🤦‍♀️

Mogliby poczytać co przeciętna kobieta przechodzi i ile poświęca żeby zostać matką, może by otworzyli oczy i wspomogli np in vitro.
Swoją droga, @lady_in_blue , ceny w związku z inflacja poszły w górę, czy ivf póki co oszczędzono?
@Madame JS jak się czujesz?
A dziękuję, w porządku :-) Ale cieszę się, że środa już bliżej niż dalej... 🙃

Yyyy acard wręcz należy odstawić na czas krwawienia 🤦‍♀️

No ja to czytałam i pytałam już lekarza w tamtym cyklu ale mówił że nie każda kobieta ma po tym bardziej obfite miesiączki i żeby skontrolować i odstawić w razie czego, no i dziś dzwoniłam do mojej ginekolog i mówiła żeby odstawić na dni krwawienia.
Ale robiłam ostatnio ponownie morfologie i nie bardzo się poprawiły te wyniki i w przychodni lekarz kazał brać non stop bo mówił że to nie witaminy i nie odstawia się ot tak 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ale ten kretyn już mi wmawiał tyle chorób że nie bardzo mu ufam i chyba odstawie.
Od jutra już nie biorę....

No ja to czytałam i pytałam już lekarza w tamtym cyklu ale mówił że nie każda kobieta ma po tym bardziej obfite miesiączki i żeby skontrolować i odstawić w razie czego, no i dziś dzwoniłam do mojej ginekolog i mówiła żeby odstawić na dni krwawienia.
Ale robiłam ostatnio ponownie morfologie i nie bardzo się poprawiły te wyniki i w przychodni lekarz kazał brać non stop bo mówił że to nie witaminy i nie odstawia się ot tak 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ale ten kretyn już mi wmawiał tyle chorób że nie bardzo mu ufam i chyba odstawie.
Od jutra już nie biorę....

Na czas krwawienia spokojnie możesz odstawić. Swoje lecznicze funkcje acard utrzymuje jeszcze przez około 7 dni od odstawienie więc nie ma żadnego ryzyka

Mogliby poczytać co przeciętna kobieta przechodzi i ile poświęca żeby zostać matką, może by otworzyli oczy i wspomogli np in vitro.
Swoją droga, @lady_in_blue , ceny w związku z inflacja poszły w górę, czy ivf póki co oszczędzono?
@Madame JS jak się czujesz?
Poszły w górę już dwa razy od jesieni zeszłego roku. Niestety.

reklama
Na czas krwawienia spokojnie możesz odstawić. Swoje lecznicze funkcje acard utrzymuje jeszcze przez około 7 dni od odstawienie więc nie ma żadnego ryzyka

No i jak się dobrze kogoś normalnego poradzić ... ja nie wiem czemu taki kretyn leczy ludzi...
Mąż to mnie chciał na IP wieść. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
W przyszłym cyklu odstawiam już dzień przed przewidywana data okresu.

Do góry