reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Witam. Nie wiem czy jeszcze można ale za 2 dni będę robić test. Okres przypada na czwartek ( regularnie co 27 dni). 17.09 zabawa z mężem zakończyła się wpadka. Po intensywnym przeszukaniu neta okazało się że 16.09 powinna być owulacja ( mam bardzo regularny cykl) i na początku nic sobie z tego nie robiłam ale od wczoraj meczy mnie zgaga ( u mnie zgaga to tylko w ciazy- za mną już 3) innych "objawów" Brak ale one zawsze przychodziły wraz z brakiem miesiączki. Mam skrajnie mieszane uczucia. Z testem chce zaczekać bo nie wiem czy by coś pokazał przed miesiączka. Na beta nie mam kiedy i jak iść.

reklama
Witam. Nie wiem czy jeszcze można ale za 2 dni będę robić test. Okres przypada na czwartek ( regularnie co 27 dni). 17.09 zabawa z mężem zakończyła się wpadka. Po intensywnym przeszukaniu neta okazało się że 16.09 powinna być owulacja ( mam bardzo regularny cykl) i na początku nic sobie z tego nie robiłam ale od wczoraj meczy mnie zgaga ( u mnie zgaga to tylko w ciazy- za mną już 3) innych "objawów" Brak ale one zawsze przychodziły wraz z brakiem miesiączki. Mam skrajnie mieszane uczucia. Z testem chce zaczekać bo nie wiem czy by coś pokazał przed miesiączka. Na beta nie mam kiedy i jak iść.
Test powinien coś pokazać jakieś 10-12 dni po terminie owulacji. Oczywiscie można poczekać do przewidywanego okresu

Znaczy, wiesz, móc to można tylko my tu się staramy zajść w ciąże a nie zajmujemy się ciążami z wpadek 🤷🏻‍♀️😬

Hehe może ten spis z pierwszej strony jest monitorowany przez polski rząd a potem - cyk do rejestru ciąż 😁
Mogliby poczytać co przeciętna kobieta przechodzi i ile poświęca żeby zostać matką, może by otworzyli oczy i wspomogli np in vitro.
Swoją droga, @lady_in_blue , ceny w związku z inflacja poszły w górę, czy ivf póki co oszczędzono?
@Madame JS jak się czujesz?

Mogliby poczytać co przeciętna kobieta przechodzi i ile poświęca żeby zostać matką, może by otworzyli oczy i wspomogli np in vitro.
Swoją droga, @lady_in_blue , ceny w związku z inflacja poszły w górę, czy ivf póki co oszczędzono?
@Madame JS jak się czujesz?
co Ty, z choinki się urwałaś? In vitro to pójście na łatwiznę. Dajesz komórki i pyk, jest.
(serio, według niektórych ludzi to jest pójście na łatwiznę i mi się to w głowie nie mieści)

reklama
Hehe może ten spis z pierwszej strony jest monitorowany przez polski rząd a potem - cyk do rejestru ciąż 😁
Ta lista byłaby tak samo groteskowa, jak ten rząd.

Już widzę, jak jakiś bezmyślny i bezmózgowy urzędnik robiłby tę listę i z językiem lekko wywalonym od procesu myślowego wpisywałby: „Agutek, LaLaLaKoala, Black Angel, Myszka2610, Olka11135, itd.” xD

Do góry